Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Ny udvidelse til World Of Warcraft annonceret

 


0
Posted 8. august 2015 by

Der er nok snart ikke nogen som ikke kender World Of Warcraft, så vi regner ikke med at dette spil skal have den store introduktion, men vi regner med at der er mange, som vil være glade over at hører, at der snart er endnu en ny udvidelse til spillet på vej.

Vi kunne nemlig under dette års GamesCom glæde os over, at der blev annonceret en ny udvidelse til World Of Warcraft.

Vi vil kort løbe over, hvad World Of Warcraft: Legion har at byde på:

Nyt map:

Legion map

Lad os byde velkommen til The Broken Isles, som er det nye map i Legion udvidelsen. Der er nok nogle Warcraft fans der kan nikke genkendende til The Broken Isles, for de har nemlig også været præsenteret i Warcraft III, dog under et lidt andet udseende.

Nyt level cap:

Som World Of Warcraft spiller, kommer det nok ikke bag på en, at der kommer et nye level cap. Level cap er pt. 100 i Warlords Of Draenor, men nu kan vi nyde endnu 10 mere levels i Legion, så den nye level cap ender på 110.

Demon Hunter Class:

Der skal jo også lidt nyt til hvad angår classes i spillet. Vi kan med stor glæde præsenterer Demon Hunter class, som bliver den 12. class i World Of Warcraft. Den vil dog være lidt anderledes end det vi kender nu, for dens talent træ har kun 2 grene, hvor vi er vant til 3 grene. Så du vil kunne være DPS (damage dealer) eller tank med denne class.

Ny måde at optjene honor på:

Der er nok mange der bliver lidt triste ved at høre dette, for vi har i mange år kørt med samme point system når man spillede PvP i spillet. Det har fungerede sådan, at du optjente point, og så kunne man veksle det til nyt PvP gear. Der bliver nu indført et helt nyt PvP system, der kort og godt vil fungerer mere talent baseret, hvor du optjener nyt gear via en masse PvP kampe. Bliver spændende at se hvordan WoW fans tager imod denne, men lader til det bliver sådan, at man får hvad man fortjener, hvilket er ret smart for dem, der spiller meget PvP.

Der er også flere nye tiltag i spillet, men vi tog bare de mest fremhævede her. I kan se traileren til den kommende udvidelse i toppen af nyheden her.

Vi ved ikke hvorår World Of Warcraft: Legion udgives, men vi har hørt at betaen til det, bliver afholdt inden året er omme.

Glæder i jer til denne nye udvidelse ?

Comments

comments


David Gohs

 
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment