Online magasin hvor du finder nyheder, anmeldelser, artikler, interviews og previews af spil af alle typer, film og gadgets.

 


 
Seneste nyt
 

Playstation 4 får nu mulighed for keyboard og mus

 

0
Posted 5. oktober 2016 by

PC folket har svoret til det altid, og nu får Playstation 4 så også muligheden for at bruge det. Nemlig keyboard og mus. Om det er for at tiltrække eller konvertere PC spillere til konsolmarkedet, eller måske bare at give spilleren en fordel vides ikke.

Virksomheden bag er Hori udtaler, at de håber at give spilleren den samme mulighed til Playstation 4 spilleren i tactical shooter spil, som man har på PC. Så måske er det lidt begge dele man går efter. Altså at lokke PC spillere til konsolmarkedet og give dem en fordel.

Det hele er sat op så det lille mini keyboard på venstre side udgør analog sticket på Playstation 4 controlleren. Det bliver selvfølgelig erstattet af WASD  som det er på PC. Musen kommer så naturligt til at udgøre højre analog stick. Alle de resterende funktioner som der er på Playstation 4 controlleren er placeret som side keys på musen, samt muligheden for at justere følsomheden på musen.

Denne opsætning kommer i handlen den 30 November og får en ca. pris på 1.000kr. Så det er ikke en helt billig gadget at skulle have. Men mon ikke den kan ligge under juletræet hos de mere inkarneret Playstation 4 spillere, hvor det nok primært er de spillere der bruger meget tid på shooter spil, som vil benytte sig at denne gadget.

 

Comments

comments


Jakob Holm

 
Er en flittig gamer på Xbox og Playstation. Jeg har været med på spillebølgen siden Commadore 64 og Konsollen var NES. På Xbox One er mit callsign: GentleBe4st & på Playstation 4 er mit callsign: LittleFatElvis Jeg spiller for det meste FPS, trejdeperson og -sportsspil. Jeg har en stor passion for gadgets og FPS spil. Især Call Of Duty franchisen.


0 CommentsBe the first to comment!


You must log in to post a comment