Creative Technology har kælet lidt ekstra for æstetikken i designet af Sound BlasterX AE-5 Plus, som nu kommer i en særlig Pure Edition. Nu kan pc-spillere vinde med stil – og med en symfoni af farvestrålende lys og knivskarp lyd som baggrundstapet.

Skru op for æstetikken

Den nye Pure-version af lydkortet producers kun i begrænset antal, og med dette særlige eksemplar kan gamere omdanne ethvert computer set-up til et RGB-mesterværk af lys og farve, selvfølgelig akkompagneret af den kraftfulde lydkvalitet, der kendetegner alle Sound Blaster-produkter.

LED-strips sætter prikken over i’et

Sound BlasterX AE-5 Plus Pure Edition er designet med en hvid metallisk finish og kommer med fire RGB LED-strips, som virkelig lader Creatives helt eget Aurora Reactive Lighting System komme til sin ret. Med 16,8 millioner farver giver det gamere mulighed for at være kreative og gøre ethvert set-up en hel del mere spektakulært.

Ligesom med det almindelige Sound BlasterX AE-5 Plus, som blev lanceret for en måned siden, understøtter Pure Edition både Dolby Digital Live og DTS Connect-kodning, og dermed flere leveringsmuligheder til eksterne lydenheder, for at sikre en endnu bedre spiloplevelse. Lydkortet kan også prale af den nyeste Sound Blaster Command software, som har en mere brugervenlige grænseflade og problemfrie tilpasningsindstillinger.

Pris og tilgængelighed

Sound BlasterX AE-5 Plus Pure Edition koster 189,99 EUR på Creative.com.

Se mere på creative.com/AE5plus.