CD Projekt Red har udgivet en ny teaser i form af et billede for deres næste store The Witcher spil. Spillet bliver udviklet i Unreal Engine 5 og det vil desuden blive begyndelsen på en “ny saga”.

Det var via Twitter at den officielle konto for The Witcher, kunne bringe en helt ny teaser for det næste The Witcher spil. Her kunne man finde et billede og link til en hjemmeside, dog virker linket ikke. Men heldigvis kan du se hvad der står i et screengrab her nedenunder.

Udover det førnævnte med Unreal Engine 5, og at spillet bliver begyndelsen på en “ny saga”, så vides ikke meget mere end det. CD Projekt Red har indgået partnerskab med Epic Games i udviklingen af spillet, så det bliver spændende at se hvad det bære med sig. En officielt udgivelsesdato eller lignende, er heller ikke meldt ud endnu.

Men spekulationerne er mange. Hvis man ser på billedet, så er der en medaljon begravet i sne. Men medaljonen er ikke fra Wolf School eller noget andet vi har set, hverken fra tidligere spil eller Netflix serien. Så om der her er tale om en helt ny Witcher skole, en helt ny karakter eller måske noget relateret til en forhistorie, det må tiden vise.

Indtil CD Projekt Red er klar til at dele mere, ligger deres fokus dog stadig på Cyberpunk 2077. Men det bliver interessant at se hvad et helt nyt Witcher spil kunne bringe med sig i fremtiden.