En gang imellem skader det ikke at fornye sin PC. Dette er nu sket da der dumpede et NZXT H710 ind til anmeldelse.

Kender du det, med at det er ret kedeligt at man bare har en PC der kun står og står, uden at den pryder noget? Det er tit man går med de tanker, at nu skal der ske noget nyt. Det er nu prøvet her. Det gode ”gamle” MSI kabinet skulle skiftes ud med noget nyt lir.

NZXT H710 er deres flagskib fra H serien. Dette ser man også med det samme. Det er for det første ikke et kæmpe kabinet, men alligevel et man ser som et i den større klasse. Det er et Mid-Tower vi har fat i her.

Kabinettet i sig selv er lavet i et meget minimalistisk design. Det er ret populært at gå den vej. Man skal med dette kabinet dog ikke lade sig snyde. For der er så mange fede detaljer, der dukker op med tiden.

Inden jeg kommer for godt i gang, så lad os lige se på de ”tørre” facts om kabinettet her:

  • Mid-Tower
  • Understøtter ATX bundkort
  • 4 indbyggede blæsere
  • Hærdet glas i siden
  • Støvfilter
  • Patenteret kabelførings system
  • Klar til vandkøling
  • Højde: 51.6 CM. Bredde: 23 CM. Dybde: 49.4 CM. Vægten er 12.1 KG.
  • I toppen er der mini jack stik, 2X USB 3.1 og 1X USB-C Gen 2.

Det første man ser, er det glas som er i siden. Det plejer tit og ofte være plexiglas som er valgt. Det er det ikke i H710. Der har vi fat i hærdet glas. Det viser at vi har fat i en god omgang kvalitet her.

Super lækker kølings muligheder!

Noget som er vigtigt når man gamer, er at ens setup kan få den rette køling. Selv om man ikke kører med vandkøling i dette kabinet er der rig mulighed for at køle godt ned. Som standard sidder der hele 3 blæsere i fronten af kabinettet, og 1 bag ved.

Hvis man ikke har valgt at købe ekstra blæsere til kabinettet, så er der mulighed for eksempelvis at rykke de 3 blæsere op i toppen af kabinettet for at øge luftflowet.

Patenteret kabelføring er vejen frem

Når man bygger sig egen PC, så vil man helst have en mulighed for at gemme kablerne godt væk. Dette har NZXT gjort deres for man kan. De har et patenteret system som gær man kan føre de fleste kabler på siden bag bundkortet. Der har de lavet såkaldte kanaler som dækkes af selve pladen på kabinettet.

Dette er simpelt men ret genialt. Det kræver selvfølgelig man tænker sig lidt om når der skal føres kabler. Men selvom det er første gang jeg prøver kræfter med at gemme kabler godt væk i en PC, så er det faktisk blevet ret tilfredsstillende. Det er ikke blevet perfekt, men alligevel ret godt.

For os der kan lide en masse farver

Når man nu har et lækkert kabinet, så skal det da geiles op med lidt lys. Det er så heldigt at til denne anmeldelse fulgte der 2 styks 140 MM Aer RGB 2 Hue 2 blæsere. Det er ikke bare normale blæsere som navnet nok antyder.

Det er blæsere med mulighed for lys styring. Man har et lækkert program til styring af alt hvad der har med NZXT produkter at gøre. Det brugte jeg selvfølgelig også til de 2 dejlige Hue 2 blæsere. De har som man kender det, hele farve skemaet. Det er kun fantasien der sætter grænser. Favoritten her er stadig den forud indstillet pulsering med blandede farver, som I kan se en lille test af her:

Ud over det kan programmet faktisk også bruges som overvågning af din computer. Man kan blandt andet se temperatur på processor, grafikkort og blæser hastigheder. Og ud over det har du også en lille mulighed for at overclocke din maskine. Men det holder jeg mig dog fra i denne anmeldelse.

NZXT H710 er kabinettet som kan tilfredsstille enhver som skal have noget eksklusivt stående der hjemme. Det egner sig til gameren som skal vise sig frem med sin smart computer. Men er man til minimalisktisk design så egner den sig også som et fint kontor kabinet.

I får her en stak billeder fra samlingen af dette herlige kabinet:

Billeder fra da vi samlede et lækkert NZXT H710 kabinet til anmeldelse

Slået op af GamersloungeTirsdag den 25. februar 2020

Der er så mange muligheder med dette kabinet at man kan blive ved i evigheder. Det er et lækkert all around kabinet som kan bruges til stort set alle formål.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægH1 Mini-ITX kabinet fra NZXT
Næste indlægJay Boor er ny hos KOJIMA PRODUCTIONS
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)