Juleræset nærmer sig, og OnePlays abonnement vil for mange travle julehandlende være den perfekte julegaveidé. Med OnePlay VIP behøver man ikke nøjes med ét spil under juletræet, men kan diske op med mere end 1000. Spillene er uden krav om at skulle være online, uden tilkøb af nogen art og uden reklamer.
Den digitale spiltjeneste er nu parat med en fysisk boks-udgave af deres abonnement til DKK 499. Til dem der foretrækker hårde pakker.
På OnePlay kan man finde LEGO-underholdning til de yngste, Batman til de lidt ældre, dyb strategi eller ræs til farmand og masser af mobilspil til mor. Eller som Lasse Jensen fra OnePlay udtaler:
“Vi har spil for enhver smag. Ingen gamer er ens, og uanset preferencer er vi godt dækket ind med mere end 1000 spil på to af verdens største spilplatforme.”
Du kan købe 1 års OnePlay VIP i velassorterede elektronik- og spilbutikker i hele Danmark eller direkte på www.oneplay.com.
Om OnePlay
OnePlay til detailhandlen distribueres i Danmark af DCS.dk.
OnePlay er verdens største digitale spilabonnementsservice, hvor brugere kan downloade og spille mere end 1.000 premium-spil til PC samt Android mobiler og tablets.
Alle spil er premium-spil, dvs. uden reklamer og mulighed for at tilkøbe ekstra ting i spillet. OnePlay sælger også spil til markedets bedste priser og abonnenter får automatisk 10% ekstra rabat.