Selvom Onimusha: Warlords først udgives i starten af 2019, kan vi byde på en ny gameplay trailer.

Onimusha: Warlords som udkom helt tilbage i 2001 har fået en digital overhaling, hvilket man godt kan fornemme i denne trailer.

Hvis spillet frister kan vi fortælle at Onimusha: Warlords udgives til førende platforme den 15. januar 2019.

Forrige indlægNZXT annoncerer N7 Z390 motherboard
Næste indlægHvad vi ved om Hitman 2
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)