Et psykadelisk, interessant og forholdsvist nemt Point & Click adventure, finder man sjældent. Men My Brother Rabbit tager spilleren med ud på en uforståelig rejse, gennem et psykadelisk paradis.

My Brother Rabbit har en utrolig sjov atmosfære, specielt taget i betregtning af, at spillet starter med, en lille pige som bliver syg. Hendes familie tager hende så med på skadestuen for, at få hende undersøgt. Pludselig er man en kanin, og derfra skal man løse en masse gåder – i P&C format.

Til de som ikke er bekendte med Point and Click adventures, går det egentlig blot ud på, at bruge forskellige ting de rigtige steder, indtil det virker. Det betyder ikke, at genren ikke kan være fantastisk. Der er store anmelderroste P&C spil såsom – Monkey Island, Broken Sword, Leisure Suit Larry mm. De klarer alle genren fantastisk.

Men gør My Brother Rabbit også det? Tjo, det er rigtig flot visuelt. Der er mange scener som stadig står stærkt i hukommelsen. Dette kan måske have noget at gøre med, at designet på de forskellige “væsener” ligger rimelig dybt i “The Uncanny Valley” – Dette er dalen mellem virkeligt og uvirkeligt, såsom en bamse med mennesker tænder, eller PS1 fmv videoer.
Man kan så også sige, at den visuelle fortælling gør noget rigtigt, da det virkelig brænder sig fast på nethinden.

Snakker vi grundlæggende mekanikker er spillet ikke noget at prale af. Det har nogle sjove måder at skaffe de forskellige genstande man skal bruge, men samtidig er det alt, alt for let, da der er en promte oppe i hjørnet, som fortæller dig om du er i nærheden af det du skal bruge.
F.eks. mangler man én sommerfugl – det kan man nemlig se på sin sommerfugle-counter. Den lyser når du er på det/den rigtige skærm/område. Dette betyder jo så bare i sidste ende, at det handler om at trykke overalt, til man finder det man mangler.

Der er heldigvis nogle gåder og puzzles i spillet som kræver en del tænkning, hvis ikke man bare prøver sig frem til det virker. Nogle gange er det en god idé, at tage et skridt tilbage, og tænke over tingene – men spillet er bare en smule forudsigeligt, så det kan gøres ved at buttonmashe.

Umiddlebart synes jeg det bedste ved spillet er det visuelle, uanset hvor ubehageligt det end kan være. Det er flot, tydeligt, fyldt med farver og spænende væsener. Hvis du gerne vil ind i P&C genren, kan du eventuelt starte her, da det holder dig i hånden. Bagefter, kan du prøve med en af de store drenge, som Monkey Island.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægNZXT annoncerer N7 Z390 motherboard
Næste indlægHvad vi ved om Hitman 2
Inkarneret Nintendo veteran. Jeg har altid elsket Nintendo, specifikt for Zelda franchisen. Jeg har været med på Nintendo-bøljen siden jeg var 4 år gammel - da jeg for første gang spillede Super Mario 64. Da Ocarina of Time så kom ud, fik jeg en metaforisk lussing, og blev for alvor bidt af spil verden. Siden da har jeg lagt mig ud med stort set alt gaming på markedet. Der er ikke en genre jeg foretrækker over en anden, da jeg mener at alle typer spil er et stykke kunst i sig selv, og bør opleves på godt og ondt. Giv mig lidt Fire Emblem, noget JRPG og noget Zelda, så skal jeg nok give dig en highfive!
my-brother-rabbit-anmeldelseUmiddlebart synes jeg det bedste ved spillet er det visuelle, uanset hvor ubehageligt det end kan være. Det er flot, tydeligt, fyldt med farver og spænende væsener. Hvis du gerne vil ind i P&C genren, kan du eventuelt starte her, da det holder dig i hånden.