Fra 7. Maj vil den franske komedie “Rock’n Roll” være tilgængelig via VoD som en del af Walk This Ways Premium Collection 2018. Denne fantastisk film følges af tre komedier fra “Comédies à la Carte Collection”: French Cuisine, Microbe & Gasoline samt Divorce French Style + som bonus er Se Doi Voule fra Italien også inkluderet!
Hvert år udgiver Walk This Way europæiske kvalitetsfilm og dokumentar til nye markeder, gennem deres grænseløse Video on Demand (VoD) distribution. Filmene og dokumentarene udkommer gennem de globale VoD platforme iTunes og Google Play.
Rock‘n Roll
Hvad skal man gøre når livet rammes af rock and roll?
Rock‘n Roll er en fransk komedie, hvor instruktør og skuespiller Guillaume Canet og real-life partner Marion Cotillard optræder som dem selv. Canet spiller en hyper-neurotisk version af ham selv, som lider af en seriøs midtlivskrise. Han er ikke så populær, som han har været og der er en helt ny generation af nye, yngre franske skuespillere på vej. Canet indser, at det er på tide at ændre retning og beslutter sig for at ruske gevaldigt op i hans liv hyggelige liv med hans kone Marion Cotillard. Alt sammen til stor overraskelse for alle omkring ham. Vil hans karriere synke endnu dybere, eller får han success og bliver mere populær end før?
Filmen viser også nogle af de negative sider, når man er superstjerne.
En stjerne satire, hvor en fransk kendt gør grin med ham selv, hans virke og hans ego. Filmen giver et uvant syn i behind the scenes af en forhenværende rockstjerne med et gran komedie.
Originaltitel: Rock’n Roll
International titel: Rock’n Roll
Instruktør: Guillaume Canet
Skuespillere: Guillaume Canet, Marion Cotillard, Philippe Lefebvre
Produktions år: 2016
Fra: Frankrig
Sprog: Fransk
Genre: Komedie
Længde: 123 min

Microbe & Gasoline (Microbe et Gasoil)
Et optimistisk teenage-eventyr opstår ud af livets almægtige ligegyldige rod
Filmen fortæller historien om to 14 årige drenge, der bor i Versailles, Frankrig. Daniel drømmer om at blive forfatter og kunstner. Hans lange hår, bløde kinder og væremåde gør, at han nogle gange bliver antaget for at være en pige. Fordi han ikke er ret stor, har han fået øgenavnet ‘Microbe’. Théo har fået sit øgenavn ‘Gasoil’, fordi hans tøj altid lugter af diesel. Han har vildt hår, læderjakke og er meget blød under hans ‘hood’.
To to nørder passer ikke ind nogen steder. Hverken i deres familier eller i nabolaget. Daniels mor er altid deprimeret, mens hans far aldrig er der. Theos mor er modstander af hans kreativitet og fantasi. Den uholdbare situation med deres undertrykkere (forældre, mobbere og manglende anerkendelse) gør, at vores to unge misfits vil flygte. Sammen planlægger de at bygge en bil og bruge sommeren til at en road trip i Frankrig.
En værdifuld, ærlig og velfortalt oplevelse af teenage venskab, der skaber lys og optimisme over melankoli – og som heller ikke ignorere sex.
Originaltitel: Microbe et Gasoil
International titel: Microbe & Gasoline
Instruktør: Michel Gondry
Skuespillere: Ange Dargent, Théophile Baquet, Diane Besnier
Produktions år: 2015
Fra: Frankrig
Sprog: Fransk
Genre: Eventyr, komedie, drama
Længde: 105 min

God Willing (Se Dio vuole)
En søns beslutning om at læse til præst påvirker hele familien, specielt hans far
Tommaso er en værdsat hjertekirurg og en entusiastisk ateist. Hans perfekte liv får en brat opvågning, da hans søn Andrea annoncere til en familie forsamling, at han vil være præst. Tommaso afviser sønnens kald og gør alt hvad han kan for at få Andrea på andre ideer. Han beslutter sig for at gå ‘undercover’, for at afsløre den karismatiske fader Don Pietro, som han er overbevist om har hjernevasket hans søn. På samme tid har Andreas beslutning sat bølger igang i hele familien…
Original titel: Se Dio vuole
International titel: God Willing
Instruktør: Edoardo Maria Falcone
Skuespillere: Marco Giallini, Alessandro Gassman, and Laura Morante
Produktions år: 2015
Fra: Italien
Language: Italiensk
Genre: Komedie
Længde: 87 min

French Cuisine (Pension Complète)
Nyd den genindspillede fransk-italienske film La Cuisine au Beurre fra 1963
I sydfrankrig har Francois og Charlotte en gourmetrestaurant og hotel ved middelhavets smukke kyst. En Michelin stjerne er syne og alt syntes success – på nær deres ægteskab. Charlotte drømmer om at få et barn. Ting bliver endnu mere kompliceret, da Charlottes eks, Alex og forrige ejer af restauration og hotellet, kommer tilbage. Alle troede han døde under 2004 tsunamien. Konkurrencen mellem mændene og jalousi bliver farlige ingredienser for parrets og restaurantens fremtid.
En fransk komedie, som også bringer varme følelser frem. En selskabelig film, der helt sikkert vil give 90 minutters grin og smil.
Originaltitel: Pension Complète
International titel: French Cuisine
Instruktør: Florent-Emilio Siri
Skuespillere: Franck Dubosc, Gérard Lanvin, and Pascale Arbillot
Produktions år: 2015
Fra: Frankrig | Belgien
Sprog: Fransk
Genre: Komedie
Længde: 81 min

Divorce French Style (Papa ou Maman 2)
I Frankrig gør man ikke altid alting bedre…
Laurent Lafitte og Marina Fois er tilbage, som dem der bare elsker at hade hinanden – selv deres børn – i den anden film i serien ‘Divorce French Style’
De værste forældre i historien er tilbage for at underholde i denne fantastiske komedie. Gynækologen Vincent og byggelederen Florance er to ekser, der bare ikke har andet valg end at lade sig være rare og smilende over for hinanden for deres børns skyld. To år er gået og Vincent og Florence har endelig knækket koden: De skal bo overfor hinanden på samme gade – så kan de nemt dele børnene. Med den fysiske deling kommer der to nye elskere til. Atleten Bénédicte og millionæren Edouard sætter begge gang i Vincent og Florances naturlige konkurrence-géner. Selvfølgelig lader de først som om alt er perfekt, men inden længe vil jalousien banke på og krigen forældre imellem vil igen blusse op.
En familievenlig komedie lavet af den franske filmindustri. En opmuntring til det yngre publikum at at opleve ikke engelsksproget film. Fyldt med sjov og absurde situationer. Divorce French Style er nonstop humor fra start til slut.
Originaltitel: Papa ou Maman 2
International titel: Divorce French Style
Instruktør: Martin Bourboulon
Skuespillere: Laurent Lafitte, Marina Foïs, Alexandre Desrousseaux
Produktions år: 2016
Fra: France | Belgium
Sprog: French
Genre: Comedy
Længde: 90 min

Walk This Way brings together and promotes films for straight-to-VOD distribution in the European Union, Latin America, The Unites States and Japan.  The fourth edition is supported by the European Commission, with key sales-agents partners such as Autlook Film Sales, Pathé, Films Boutique, Nexo Digital, Pluto Films, Studio Canal, Fandango Films, Kino Logy, Intramovies, Jour2Fete y TVCO. For this fourth edition, Walk This Way will distribute 34 films worldwide. Each film will be available in an average of 8 countries on global platforms of reference (iTunes, Google Play, Amazon, Sony, XboX), as well as on leading local platforms such as Tf1, Universciné, Filmin and Flimit.