EPOS offentliggjorde i dag lanceringen af EPOS I SENNHEISER GSX 300, et stilfuldt eksternt lydkort, der tilbyder en problemfri kvalitetsopgradering af lydkvaliteten i forhold til typisk indbygget lyd i gaming-pc’er.

Smart design
Af hensyn til brugervenligheden er det minimalistiske kabinet forsynet med en lydstyrkeknap (synkroniseret med Windows 10’s egne lydkontroller) og en “smart”-knap, der kan konfigureres til at skifte lyd-/gamingprofiler eller stereo-/surroundsound-indstillinger. En LED-ring omkring lydstyrkeknappen angiver den valgte indstilling.

Skabt til kvalitet
Det eksterne USB-lydkort GSX 300 er omhyggeligt udformet til at give en afbalanceret funktion til en konkurrencedygtig pris. Kombineret med det lukkede EPOS Gaming Suite til Windows 10 tilbyder opsætningen tilpasningsmulig 7.1-surroundsound, digital lydbehandling, der kan tilpasses pr. spil, og integreret støjreduktion og “gating” for at levere skarp, klar kommunikation i spillet, når det bruges med et headset eller en ekstern mikrofon. Derudover tilbyder softwaren indstillinger for stemmeforbedring og kontrollerbare sidetoneniveauer, så spillerne kan vælge deres egen stemme til eller fra i deres headsets.

Nyt liv til dit nuværende headset
GSX 300 er en fremragende måde at puste nyt liv i dit nuværende gaming headset på, uanset mærke. Du skal blot tilslutte headsettet med de to 3,5 mm stik i GSX 300 (et til mikrofonen og et til lyd) og nyde det betydelige løft i din gaming lydoplevelse – en lydkvalitet, som ville være umulig at opnå med de fleste indbyggede lydkort i både bærbare og stationære computere.

Den ideelle opgradering af lyd
Vi har skabt GSX 300 til at være den ideelle basislydopgradering til pc-gamere, der i øjeblikket bruger deres indbyggede lyd – uanset om det er i en bærbar eller stationær pc – i en enhed, der er stilfuld, holdbar og veludviklet. Kombineret med vores nyligt opgraderede EPOS Gaming Suite, det giver spillerne en lydløsning af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris, og giver brugerne et første indtryk af, hvordan du kan opgradere din lyd med EPOS.

Lad ‘The Power of Audio’ tage dig til en ny gamingdimension!

EPOS I SENNHEISER GSX 300 er nu tilgængelig på eposaudio.com/gaming til en vejledende udsalgspris på €79.