SteelSeries, verdens førende producent af tilbehør til spil, lancerer nu Rival 100, der er den bedste mus i sin prisklasse. I forhold til sine rivaler har Rival 100 40 % bedre sporingsnøjagtighed og understøtter 33 % hurtigere bevægelseshastighed.

Rival 100 giver verdens bedste spillere den knivskarpe reaktionstid, de behøver for at præstere optimalt – og ud over sin uovertrufne ydeevne har den indbygget Prism RGB-belysning med mulighed for tilpasning samt et ergonomisk design, der passer alle spillere.

“Vi besluttede tidligt, at vi ikke ville gå på kompromis med Rival 100. Vores mål var at udvikle en spilmus, der både havde bedre ydeevne og flere funktioner end nogen anden mus i samme prisklasse,” udtaler Dan Sønderskov, Nordic Marketing Manager for SteelSeries. ”Vi er sikre på, at dette er musen, som spillerne vil have.”

Under overfladen

Rival 100 har en helt ny type sensor, der leverer skelsættende ydeevne uden sidestykke. De teknologiske landvindinger, der ligger bag denne særlige sensor, giver spillere væsentlige fordele, heriblandt:

  • Overlegen sporingsnøjagtighed: Professionelle spillere er afhængige af deres udstyrs sporingsnøjagtighed, når de udfører fantastiske og lynhurtige manøvrer. Derfor benytter ingen af SteelSeries’ Rival-mus sig af hardwareacceleration. Rival 100 har derimod en optisk sensor, der leverer ægte én til én-sporingsnøjagtighed.
  • Optimal løfteafstand: I modsætning til spilmus, der reducerer sporingsevnen i forsøget på at opnå lavere løfteafstand, går Rival 100 ikke på kompromis med ydeevnen. Rival 100 har både overlegen sporingsevne og optimal lav løfteafstand, hvilket gør Rival 100 til den bedste mus i sin prisklasse.

Læg hertil SteelSeries’ velkendte kontakter, der har en holdbarhed på 30 millioner klik, og resultatet er en spilmus, der giver mere for pengene end nogen anden konkurrerende spilmus på markedet.

På overfladen

Det ergonomiske design til højrehåndsbrugere og layoutet med seks knapper er komfortabelt at anvende med alle håndstillinger. Med Rival 100 mister spillerne ikke længere grebet i kampens hede. Overfladen føles blød og behagelig, mens sidegrebene leverer håndfast struktur. Rival 100 forener komfort og kontrol.

Den personlige mus

SteelSeries’ Rival 100 har indbygget Prism RGB-belysning og er den eneste mus i sin klasse med millioner af farveindstillinger, -variationer og -funktioner. Andre funktioner som bevægelseslys og spilhandlinger i realtid via GameSense kan alle styres ved hjælp af den kraftfulde SteelSeries Engine-software.

Med SteelSeries Engine kan spillere knytte brugerdefinerede spilfunktioner til musens seks knapper, justere den optiske sensors følsomhed, så den passer til enhver spillestil eller -hastighed, samt oprette personlige indstillinger for alt fra acceleration/deceleration til CPI.

Den optiske spilmus Rival 100 kan købes nu på SteelSeries.com for 299 kr. Få flere oplysninger om musens specifikationer på http://steelseries.com/rival100.