Den 5. april, lige efter premieren i USA, fortsætter den spændende sæson 1 af Outlander, som følger Clair på hendes rejse, eksklusivt på Viaplay.

I løbet af efteråret kunne seere følge de mange intriger og følelsesmæssige storme i succes-serien Outlander. Denne påske fortsætter den længe ventede historie om Clair. Viaplay kunder har mulighed for at downloade serien til deres smartphone eller tablet, så de både kan tage de tidligere afsnit i sæson 1 og de nye med sig på påskeferie – og stadig følge med i serien, selvom de ikke har adgang til internettet.

Outlander foregår i Skotland i årene 1743 til 1945. Historien viser et krigshærget land, der falder fra hinanden på grund af konflikten mellem de forskellige klaner. Claire, der rejste tilbage i tiden, er stadig splittet af hendes følelser og loyalitet til Frank, der stadig leder efter hende, og Jamie som hun begynder at få ægte følelser for.

I slutningen af ​​den første del af sæson 1 var Claires liv i fare. Hun var blevet tvunget til at gifte sig med Jamie for at undslippe Black Jack, da hendes identitet blev afsløret, men hun er igen kidnappet. Jamie vender nu tilbage for at forsøge at redde sin kone, da Claire igen er tilbage hos sin fjende.

Hver uge vil en ny episode være tilgængelig eksklusivt på Viaplay, og man vil naturligvis kunne se de tidligere episoder fra sæson 1.

Viaplay findes på følgende platforme: PC, Mac, Android og iOS enheder, Smart TV, Xbox 360, Xbox One og Playstation 4.