Har du ikke prøvet Overwatch endnu, så sæt stort X i kalenderen i næste weekend. For der er spillet nemlig ganske gratis at prøve.

Det er selvfølgelig ikke det fulde spil, men der er flere forskellige game modes, og du skulle efter sigende have mulighed for at spille alle karakterene der er i spillet.

De lootboxes og level du opnår i den periode spillet er gratis, har du stadig hvis du køber spillet derefter. Tit når der er disse gratis prøve perioder, er der tilbud på spillet, men det lader det ikke til der er denne gang.

Den gratis periode løber fra den 18. til og med den 21. November. I kan spille det på både Playstation 4, Xbox One og PC.

Forrige indlægNy DualShock 4 controller afsløret
Næste indlægWatch_Dogs 2 anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)