Paper Mario: The Origami King har været en længe ventet titel, da det er en helt ny Paper Mario titel til Nintendo Switch. Spillede landede på hylderne i fredags.

Vi fejrer denne spil udgivelse, som vi gør med alle de andre. Vi deler udgivelses traileren til spillet:

Paper Mario: The Origami King er som sagt ude på Nintendo Switch nu. Spillet er også netop landet på redaktionen. Så I kan godt forvente en anmeldelse i nærmere fremtid.

Forrige indlægNintendo Direct Mini i dag
Næste indlægKraken X53 anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)