NZXT har sat sig ret godt på markedet for udstyr vi vil huske. Sidst vi havde fat i NZXT var da vi anmeldte H710 kabinettet. Nu har vi sat Kraken X53 vandkøling i samme kabinet. Vi vil selvfølgelig sætte lidt ord på oplevelsen.

Først og fremmest, så kan jeg personligt sige, at jeg ikke er den store PC samle nørd mere. 10 år tilbage lavede jeg nærmest ikke andet, men er faldet af på den på mine gamle dage. Samlede dog PCen da det sidste NZXT kabinet skulle anmeldes.

Og når det så er sagt, så er det faktisk også første gang jeg har med vandkøling at gøre, så var med en hvis portion skepsis med om jeg turde give min elskede PC denne opgradering. Men er ikke bange for at prøve noget nyt.

Fordelen for mig er nok at det er samme mærke, så det er jo lige til at gå til. Pakken blev åbnet og indholdet blev spredt ud over hele bordet. Det startede ud med at være ret rodet, for jeg skulle jo have de fleste kabelføringer fra de blæsere der sidder i ud.

Så det var med ny skepsis jeg gav mig i kast med at montere vandkølingen. Men inden jeg fik set mig om så var projektet færdigt og monteret. Det er vildt så nemt det var at montere. Så allerede der, er det noget der kan anbefales, selvom man ikke er den store haj til det.

Det er utroligt at noget som lyder så kompliceret faktisk er utroligt nemt at gå i gang med. Man skal i hvert fald ikke holde sig tilbage hvis man bare tænker sig en smule om.

Inden de afsluttende ord, syntes jeg det er på din plads at dele de tørre tal omkring denne lækre vandkøling:

Water BlockDimensions(LxWxH): 80 x 80 x 55 mm
Material: Block: Copper, Housing: Plastic
PumpMotor Speed & Power: 800 – 2,800 + 300 RPM, 12V DC, 0.3A
RadiatorDimensions: 123 x 275 x 30mm
Material: Aluminum
TubeLength: 400mm
Material: Ultra-low Evaporation Rubber with Nylon Braided Sleeve
CapMaterial: Plastic and brass
Rotation Orientation: 360° with 30° increments
HUE 2 Channel Output Voltage: 5V DC
HUE 2 Channel Output LED Qty.: Up to four LED strips – 10 LEDs per strip, Up to five Aer RGB fans, Up to six HUE 2 accessories
FansAer P120
Quantity: 2
Dimension: 120 x 120 x 26mm
Speed: 500-2,000 + 300 RPM
Air Flow: 1 8 . 2 8 – 7 3 .1 1 C F M
Air Pressure: 0 .1 8 – 2 . 9 3 m m – H₂O
Noise: 21-36dBA
Bearing: Fluid Dynamic Bearing
Power Consumption: 12V DC, 0.32A, 3.84W
Connector: 4-pin PWM
Life: 60,000 hours / 6 Years
Warranty6 Years
Compatible Socket & CPUIntel Socket LGA 1200, 1151, 1150, 1155, 1156, 1366, 2011, 2011-3, 2066
Intel Core i9 / Core i7 / Core i5 / Core i3 / Pentium / Celeron
AMD Socket AM4, sTRX4*, TR4*(*Threadripper bracket not included)
AMD Ryzen 7 / Ryzen 5 / Ryzen 3 / Ryzen 9 / Threadripper

Det var med stor spænding da der skulle starts op for PCén for første gang efter det var monteret. Men alt spillede som det skulle efter opstart. For det meste ligger temperaturen på CPUén på omkring 29 grader lige meget hvad jeg har gang i. Så det skal man vidst ikke brokke sig over.

Kraken X53 er et vandkølings sæt som er nemt at montere. Det virker som man forventer og så er prisen også i den gode ende. Så går du med tanker om at skulle have vandkøling på din PC, så kig hen imod Kraken X serien, for der får du meget for pengene.

Vi sender en stor tak til Mi5 for at gøre denne anmeldelse mulig.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægPaper Mario: The Origami King ude nu
Næste indlægGhost of Tsushima ude nu
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)