MMD, teknologivirksomheden bag Philips skærme, lancerer en ny skærmserie kaldt Momentum, som fokuserer på underholdning, spil og konsol gaming. Den første Philips Momentum skærm er Philips 436M6VBPAB, der kommer med 4K UHD opløsning på et stort 43-tommer VA panel. 436M6VBPAB skærmen kan prale af en maksimal lysstyrke på 1000 cd/m², ultra bred farveskala med 100 % BT.709 og 97.6 % DCI-P3 dækning og 1.07 milliard farver med 8 bit +2 bit FRC (Frame Rate Control) farvedybde, hvilket betyder, at skærmen er den første i verden med den nye VESA DisplayHDR 1000 standard!

436M6VBPAB skærmen er også udstyret med Quantum Dot teknologi i stedet for den normale LED backlight teknologi. Denne innovative semiconductor teknologi producerer levende og dynamiske farver med mere blå, grønnere grøn og rødere rød. Takket være den smallere bølgelængde ved Quantum Dot understøttes de primære farver rød, grøn og blå med højere mætning, som øger farvenøjagtigheden. 436M6VBPAB er altså en vaskeægte gaming skærm, som giver spillere det bedste udgangspunkt ved at anvende Low Input Lag samt SmartResponse for hurtigere visuel reaktion og Adaptive-Sync for en spiloplevelse, der ikke hakker eller giver andre forstyrrelser.

Nogen elsker PC gaming og kan aldrig lægge deres keyboard og mus fra sig. De foretrækker at sidde på en decideret gaming stol og sidder typisk mindre end en meter væk fra en 24-32 tommer skærm. Andre fortrækker at spille konsolspil tilsluttet et TV eller en anden stor skærm, mens de slapper af på sofaen eller i lænestolen, så de har større afstand til skærmen. Markedet for konsolspil er blevet det andenstørste i 2017 og udgør 29% af det globale spilmarked ifølge analysebureauet NewZoo. Desværre er de fleste TV skærme ikke designet med gaming for øje, derfor er de mindre velegnet til hurtige spil og interaktive action scener, der kan skabe spøgelseseffekter, bevægelsesslør og andre lignende forstyrrelser, der kan irritere spillere.

Momentum serien udfylder en mangel, der har været i Philips række af skærmserier. Målet med serien er at få fokus på store skærme velegnet til underholdning og spil, ved at give spillere de nyste funktioner en skærm kan have. Momentum skærmserien dækker alle de behov, der kan være i forbindelse med underholdning, og kommer i en særlig god kvalitet.

436M6VBPAB er en stilfuld, stor skærm med meget smalle kanter koblet sammen med en moderne, tynd aluminiums fod. Skærmen har Ambiglow lys, der skaber en unik, medrivende visningsoplevelse på grund af det glorie lignende lys, der er rundt om panelet. De hurtige interne processor analyserer skærmens billedindhold og tilpasser farver og lys til at matche billedet på skærmen. Denne funktion er særligt velegnet til film, sport og spil. 436M6VBPAB skærmens elegante design kombineret med Ambiglow er helt unikt, ligesom det findes i de andre skærme i Momentum familien.

Debutskærmen 436M6VBPAB er udstyret med et 43” VA panel i CrystalClear 4K (3840×2160 pixels) UHD opløsning med særlig god reaktionstid på kun 4 ms GtG SmartResponse og Adaptive Sync, der skal sikre den mest uforstyrrede spiloplevelse. Philips-exclusive pixel overdrive teknologien SmartResponse gør, at der ikke opstår skygger, som typisk kan opstå ved langsom responstid, når der spilles spil i højt tempo. De nyeste versioner af den nuværende generation af konsoller gør 4K opløsning og HDR (High Dynamic Range) muligt i bestemte spil, hvilket 436M6VBPAB er særligt velegnet til. 436M6VBPAB er også god til afslappet underholdning som at se film og tv-serier, takket være skærmens Adaptive Sync der understøtter AMD GPU’er. Adaptive Sync matcher det viste billedes framerate med skærmens opdateringshastighed, hvilket fjerner støj og bevægelsesslør der skabes af forskellige typer frames der er i spil. For en endnu bedre respons har 436M6VBPAB også et Low Input Lag mode, der sikrer at signalet passerer det meste af skærmens interne databehandling og derved reducerer den totale mængde inputforsinkelse til det halve.

436M6VBPAB skærmen er en alsidig og praktisk skærm ligesom de andre skærme fra Philips.MultiView funktionen kan vise input fra to kilder samtidigt enten i Picture-in-Picture eller Picture-by-Picture indstillingen, hvilket kan gøre multitasking endnu lettere. Skærmens tilslutningsmuligheder er mange med både DisplayPort 1.2, Mini DisplayPort, HDMI 2.0 video signal input, ligesom den har USB-C tilslutning, der forbinder skærmens signal, strøm og datastik i et enkelt kabel. Den indbyggede USB 3.0 port giver skærmen endnu flere tilslutningsmuligheder af eksterne USB-enheder.

436M6VBPAB er også udstyret med to 7W højtalere i god kvalitet med DTS Sound, derfor indfanges brugeren ikke kun visuelt, men også auditivt.

Philips 436M6VBPAB: En fjernbetjening til at styre alle HDMI-CEC kompatible enheder, såsom spilkonsoller/DVD-Blu-ray afspillere mm.

Momentum skærmserien er designet med tanke for, at en skærm placeres med en vis afstand til brugeren. For at skabe mest velbehag og en god brugeroplevelse kommer 436M6VBPAB med enfjernbetjening, der gør det muligt at styre andre HDMI tilsluttede skærme/enheder med Philips EasyLink.

Den første Philips Momentum skærm, 436M6VBPAB lanceres i maj 2018 med en vejledende salgspris på 5939 DKK.

Mere information om Philips skærme: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors