Det er meget populært at porte spil fra blandt andet Wii U. Switchén har haft et utal af succesfulde versioner. Nu er turen kommet til Pikmin 3 Deluxe. Spillet udgives på fredag så ventetiden er snart forbi.

Opskriften på disse lækre genudgivelser er cirka de samme. Pikmin 3 Deluxe er hellere ikke nogen undtagelse. Du får al den DLC der er ude til spillet. En lækker grafisk opgradering. Men denne gang er der også en lækker side mission til selve historie delen. Den kommer vi selvfølgelig ikke ind på i anmeldelsen da I også skal have denne herlige oplevelse.

Spillet starter ud med et lækkert gensyn for os der har spillet Pikmin 3 i sin tid på Wii U. Men gensynet er ikke stort for dem der ikke kender det, men de vil blive sat ind i hvad Pikmin 3 erfor en størrelse.

Man er på en fremmed planet. Og ret forvirret skal man finde ud af hvad der nu er for noget. Man møder meget hurtigt disse små Pikmin´s. Først så kan man tro de måske ikke er med på man skal være på deres planet.

Men man finder heldigvis hurtigt ud af at de er ret hjælpsomme. Det viser sig at det faktisk er dem der skal klare det meste for en når man spiller. Så det er ikke uden grund at spillet har titel efter disse små væsner.

Spillet er en typisk eventyr platformer. Men alligevel så har Pikmin 3 Deluxe en hulens masse unikke ting som gør spillet til noget helt specielt.

Man bliver hurtigt suget ind i det farverige og unikke univers. Det er alt for nemt at blive fanget af spillets dejlige univers. Det kan til tider når man spillet Pikmin 3 Deluxe, være svært at lægge controlleren fra sig igen.

Selvom jeg har spillet originalen, så er Pikmin 3 Deluxe nærmest en helt ny oplevelse. Jeg ved godt det er det samme spil. Men det grafiske løft er noget af det bedste der kunne ske for spillet. Og mange af de ting der skal løses husker jeg nærmest ikke. Så enten er jeg bare en gammel knark, ellers er der bare sket nye ting.

Det er snart svært at nævne en spil titel nu om dage uden man ønsker Co-Op mulighed. Dette er heldigvis noget man har valgt at tage med i Pikmin 3 Deluxe.

Jeg vil ikke sige at det var en nødvendighed at have muligheden for Co-Op i Pikmin 3 Deluxe. Men nu når det er der, skal det siges at det lige gør spillet en smule sjovere. Man kan sagtens klare sig selv i spillet. Men alt i alt er det altid sjovere at spille flere sammen.

Nogle spørger måske sig selv om Pikmin 3 Deluxe er værd at spille igennem hvis man mestrede Pikmin 3 i de gode gamle dage. Jeg vil sige ja med det samme.

Selvom man måske har gennemført Pikmin 3 med stor glæde og nemhed, så er der noget nyt der skal prøves. En lækker sværhedsgrad som er en del af den DLC der følger med skal prøves. Har du spillet dig gennem spillet så prøv at tage den på den nye og hårde sværhedsgrad Ultra Spicy. Jeg kan love du får kamp til stregen der.

Pikmin 3 Deluxe er et gensyn man ikke kan andet end at elske. Spillet bringer både fans og nye spillere velkommen til dette unikke univers.

Det er svært ikke at have en tanke om man ønsker flere penge i kassen med disse genudgivelser. Men Pikmin 3 Deluxe og alle de andre genudgivelser er et bevis på at det bare er for at give os et gensyn med en stor spilglæde.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægWatch Dogs: Legion – Anmeldelse
Næste indlægFørste indtryk af PlayStation 5
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)