Voyager 5200 er til dig, som arbejder på farten og som vil lyde professionel, uanset hvor du er. Med det nye headset kan du roligt foretage opkald i selv de mest støjende omgivelser – baggrundsstøj er ikke længere en hindring for at arbejde hvor som helst.

For mange professionelle, der arbejder på farten, er støjende omgivelser såsom togstationer, caféer, lufthavne, og parker en del af hverdagen. Med disse arbejdssituationer i tankerne lancerer Plantronics, der er pioner inden for lyd og wearable-teknologi, to nye trådløse headsets – Voyager 5200 og Voyager 5200 UC. De to nye Bluetooth-headsets er specielt udviklet til dig, der arbejder på farten og har brug for at lyde professionel i selv de mest udfordrende situationer. Voyager 5200 og 5200 UC har indbygget WindSmart-teknologi, der er en eksklusiv Plantronics-innovation, som sikrer ekstraordinær vind- og støjreduktion.

‟I dag står forretningsfolk på farten over for den særlige udfordring, at de skal være tilgængelige og samtidig i stand til at håndtere telefonsamtaler uforstyrret og trygt i ofte meget støjende miljøer, f.eks. i trafikken, på cafeer og i blæsevejr,” siger Anders Blak Pedersen, Corporate Manager Danmark hos Plantronics. ‟Voyager 5200 tilbyder en hel ny tilgang til at eliminere baggrundsstøj og vind. Du kan fokusere på, hvad du siger fremfor, hvor du er. Komfort, intelligens, multi-device-forbindelse på tværs af platforme samt brugervenlighed er det, der kendetegner vores Voyager-serie til professionel kommunikation.”

Plantronics’ eksklusive WindSmart-teknologi leverer markedets førende vind- og støjeliminering ved at indarbejde seks lag af teknologi til bekæmpelse af hele støj-økosystemet. Den aerodynamiske mikrofonarm på Voyager 5200 lader vinden glide forbi uden at skabe turbulens. Mikrofonarmens vindskærm fungerer som mikrofonernes første beskyttelseslag, og derefter er hver mikrofon yderligere beskyttet i en ‘vindboks’. Fire retningsbestemte mikrofoner sørger sammen med Plantronics’ særlige vindeliminerings-algoritme for at fokus forbliver på bærerens stemme og at forstyrrende støj bliver fjernet.

Voyager 5200 er designet med en komfortabel og stabil pasform, der vil passe til 90 pct. af brugerne uanset forskelle i øreformer og størrelser1. Headsettet føles lige så behageligt ved dagens sidste opkald, som det gjorde ved det første. Voyager 5200 leverer op til syv timers taletid på en enkelt opladning, så du kan bruge det helt fra du nyder din morgenkaffe, til du afslutter arbejdsdagen – og med op til ni dage i standby-tilstanden er det klar til brug, så snart behovet melder sig. Det praktiske opladeretui2 fungerer både oplader, der giver op til 14 timers yderligere taletid og som et beskyttende etui, der er nemt at tage med på farten.

Voyager 5200 UC fås med opladeretui og BT600 klasse 1 USB Bluetooth-adapter, hvilket gør multi-device-forbindelse og kommunikation fra computere, tablets, mobiltelefoner mv. let og problemfri, uanset om du er på kontoret eller på farten.

Voyager 5200 og Voyager 5200 UC inkluderer følgende teknologier:

  • Nem multifunktionsknap: Du kan med et enkelt tryk sætte et opkald på lydløs og få hurtig adgang til Siri eller andre virtuelle, personlige hjælpemidler i din smartphone, når headsettet er inaktivt.
  • Udvidet klasse 1 Bluetooth: Du kan styre op til to tilsluttede smartphones eller tablets fra op til 30 meters afstand.
  • Responsive Smart Sensor-teknologi sikrer, at du får opkaldet intuitivt viderestillet til telefonen eller headsettet, at du kan sætte musikken på pause eller afvise et indgående opkald, når du fjerner headsettet, eller at du kan besvare opkald automatisk, når du placerer headsettet på øret.
  • Spild-, stænk- og svedafvisende design: Den eksklusive P2i nano-overflade sikrer, at headsettet kan tåle let regn, spild eller vandstænk.
  • Stemmestyring og lydnotifikationer gør det muligt at bruge din stemme til at besvare eller ignorere et opkald, og med hviskede lydnotifikationer få du læst navnet op på dem, der ringer. Derudover får du også informationer om batteriniveauet, tilslutningsstatus og meget mere. Du kan aktivere stemmestyring til f.eks. Siri med et tryk på en knap, så du kan udnytte alle din smartphones funktioner, mens du arbejder håndfrit.
  • Tag fuld kontrol over dit headset: Med Plantronics Hub smartphone app til iOS og Android kan du tilpasse og styre Voyager 5200 headsettet og telefonen, justere Call ID og Mute Alert, aktivere Find MyHeadset eller administrere sensor-indstillinger, sproget på lydnotifikationer mv. Erhvervskunder kan også bruge Plantronics Manager Pro med Voyager 5200 UC til at administrere indstillinger og udføre fjern-fejlfinding, når headsettet er tilsluttet via BT600 USB-stikket.

voyager5200 voyager5200uc

Pris og Tilgængelighed

Voyager 5200 er tilgængelig hos udvalgte forhandlere fra juni 2016 til en vejledende pris på 949 kr. inkl. moms.

Voyager 5200 UC med oplader etui og BT600 Bluetooth adapter koster 1.495 kr. inkl. moms.