Plantronics (PLT), pioner inden for lyd og wearable-teknologi, har netop annonceret, at BackBeat FIT-familien udvides med en helt ny BackBeat FIT 300 ogBackBeat FIT 500-serie. Derudover lancerer de en BackBeat FIT Training- og en BackBeat FIT Boost-udgave i et eksklusivt samarbejde med PEAR Personal Coach App.

Priser og tilgængelighed:

  • BackBeat FIT 300-serien bliver tilgængelig i Danmark hos udvalgte forhandlere fra slutningen af oktober til vejledende udsalgspris: 749 kr. Serien kan fås i farverne: sort/grå, mørkeblå/blå, grå/lime og grå/koral.
  • BackBeat FIT 500-serien bliver tilgængelig i Danmark hos udvalgte forhandlere fra november til vejledende udsalgspris: 749 kr. Serien kan fås i farverne grønblå og sort.
  • BackBeat FIT Boost-udgaven bliver tilgængelig i Danmark hos udvalgte forhandlere fra november til vejledende udsalgspris 1.299 kr. Kan fås i farverne Black Core og Power blue
  • BackBeat FIT Training-udgaven bliver tilgængelig i Danmark hos udvalgte forhandlere i 2018 til vejledende udsalgspris 999 kr.
    Kan fås i farverne Black Core og Power blue

“BackBeat FIT-familien er designet med sport i tankerne og kan fås i forskellige udgaver og med forskellige funktioner,” siger Anders Blak Pedersen, Corporate Manager Danmark hos Plantronics. “De trådløse vand- og svedafvisende headsets i BackBeat FIT-familien sidder stabilt og har en komfortabel pasform. Du kan få et par til al slags træning og til ethvert fitnessniveau – uanset om du leder efter et sportsheadset med on-demand coach-funktion eller hvis du blot ønsker et behageligt og stilfuldt headset, du kan bruge hele dagen.”

BackBeat FIT-familien har de samme funktioner og høje kvalitet, som Plantronics-hovedtelefonerne er kendt for – komfort, stabilitet og holdbarhed. Med Plantronics velkendte signaturlyd og høje ydeevne, kan BackBeat FIT sportsheadsets inspirere enhver træningsform – fra begynderfitness til styrketræning og fra yoga til avanceret maratontræning. Med overkommelige priser samt forskellige designs og farver kan BackBeat FIT-familien motivere enhver sportsudøver og atlet – uanset hvor de er på deres træningsrejse.

Derudover sikrer det nye samarbejde med PEAR Personal Coach App, at du kan tage din træning til det næste niveau ved at kombinere trådløs frihed og ultimativ stabil pasform med den interaktiv træningscoaching, der følger med BackBeat FIT Training og BackBeat FIT Boost-udgaverne. I spidsen for app’en står kendte trænere, såsom den elite-olympiske træner Andrew Kastor, hans kone og deltager ved de Olympiske lege, Deena Kastor samt verdensrekord-løber, forfatter og triatlon-træner, Matt Dixon. Med app’en får du ubegrænset adgang til 12 træningsprogrammer og 6 måneders adgang til hele PEAR-træningsbiblioteket, som inkluderer personlige råd under træningsprogrammerne for at hjælpe dig til at opnå dit maksimale fitnessresultat.

Den nye BackBeat FIT-familie

  BackBeat FIT 300-serien er et af verdens letteste Bluetooth® headset, designet til både fitness- og hverdagsbrug. BackBeat FIT 300-serien kommer i et diskret, ultra-let, bærbart og svedafvisende in-ear design, som sidder komfortabelt og stabilt i øret. Derudover leverer det en fordybende lydoplevelse og sikrer, at uønsket træningsstøj blokeres. Headsettet har et filtrefrit kabel i stof og leverer op til seks timers batteritid. Sammen med det patenterede øreprop-design, er BackBeat FIT 300-serien det perfekte match til både aktiv og daglig brug.

 

  BackBeat FIT 500-serien er et on-ear sportsheadset, der leverer fordybende lyd både før, under og efter træning. Headsettet har op til 18 timers batterilevetid og er svedafvisende. De komfortable memoryskum-ørekopper i BackBeat FIT 500-serien holder støj ude og hjælper til at bevare fokus med en dyb og rig lyd.

 

  BackBeat FIT Training og BackBeat FIT Boost bygger på det trådløse, svedafvisende design fra det velkendte BackBeat FIT-headset. De to nye løsninger lader dig udfordre dig selv, så du kan præstere dit bedste. BackBeat FIT Training giver dig ubegrænset adgang til 12 udvalgte PEAR Personal Coaching App- træningsprogrammer samt 6 måneders PEAR+ medlemskab.

BackBeat FIT Boost tilbyder det samme som BackBeat FIT Training, men kommer derudover med et IPX5-klasses vandtæt opladeretui. Opladeretuiet er designet i hurtigttørrende stof og leverer op til 10 timers ekstra batteritid. Det berøringssensitive batterimeter viser batteristatus for både headset og opladeetui.
Begge headsets kommer i et åbent øretip-design, så du stadig kan høre dine omgivelser, når du træner udendørs.