I denne weekend løber PlayStation Experience 2016 af stablen i Anaheim, Californien. For tredje år i træk, har Sony arrangeret eventet for PlayStation folket og selvfølgelig med et live show. Igen i år var der rigtig mange titler på plakaten. En del titler var kendt i forvejen og andre blev fremvist for første gang. Vi har samlet højdepunkterne fra showet og der er rigtig meget for PlayStation ejere i vente i fremtiden.

UNCHARTED: The Lost Legacy – TBA

Naughty Dog lagde hårdt ud med en af deres velkendte serier. UNCHARTED får sit første standalone DLC eventyr i form af UNCHARTED: The Lost Legacy der har Chloe Frazer i hovedrollen. Her skal du arbejde sammen med Nadine Ross (fra UNCHARTED 4: A Thief’s End) for at få fat på et ældgammelt Indisk levn. Sammen skal i kæmpe jer gennem de Indiske bjerge, bekæmpe fjender og sørge for landet ikke ender i kaos.

breakerpacghost

Marvel vs. Capcom: Infinite – 2017

Capcom og Marvel står ansigt til ansigt næste år i en storslået episk kamp. De to verdener hvirvler sig sammen og der er lagt an til øretæver mellem bla. Mega Man og Iron Man.

breakerpacghost

WipEout Omega Collection – Sommer, 2017

Det klassiske sci-fi racerspil er vendt tilbage og denne gang på PlayStation 4. WipEout Omega Collection byder på alt det du kender og mere til. På vej til PS4 og PS4 Pro får du en pakke bestående af WipEout HD, WipEout HD Fury og WipEout 2048. Med hele 26 baner, 46 unikke fartøjer og masser af game modes med en blanding af gammel og nyt musik.

breakerpacghost

Destiny: Rise of Iron – The Dawning – December 13, 2016 – 3 Januar, 2017

Snart kan du fejre lyset med The Dawning. Nye game modes, Sparrow kapløb, gaver, emblemer og meget mere. Begynder fra d. 13 December til og med 3 Januar i Destiny: Rise of Iron.

breakerpacghost

Crash Bandicoot N. Sane Trilogi – 2017

Crash er tilbage! De 3 første Crash Bandicoot spil har fået sig en make-over med forbedret grafik men med det ikoniske gameplay der gjorde Crash til den ultimative maskot for PlayStation. Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back og Crash Bandicoot: Warped er alle blevet remastered fra bunden og kan opleves allerede næste år i fantastisk HD.

breakerpacghost

Resident Evil 7 biohazard – 24 Januar, 2017

Resident Evil 7 biohazard blev annonceret tidligere på året. Fra i dag kan du prøve en udvidet demo på PS4, PS4 Pro eller hvis du er lidt vovet, på PS VR. Dette er en helt ny demo og kan hentes på PlayStation Store nu!

breakerpacghost

Ace Combat 7 – TBA

Spænd dig fast og forbered dig på et ekstremt turbulent flyvetur blandt skyerne. I Ace Combat 7 har du chancen for at sidde i et af de mest avancerede kampfly nogensinde. Oplev intense luftkampe, fede effekter og fotorealistisk grafik. Ikke mindst kan spillet opleves i PS VR!

breakerpacghost

The Last Guardian – 6 December, 2016

Snart kan du opleve en rørende og gribende historie om båndet mellem en lille dreng og et underligt væsen. The Last Guardian kan opleves fra i næste uge. Hold øje med Gamersloung.dk i næste uge for vores anmeldelse af spillet. Vi kan allerede forsikre dig for, at dette eventyr må man ikke gå glip af.

breakerpacghost

PaRappa The Rapper, Loco Roco, Patapon – TBA

Disse 3 klassikere er på til din PS4 og PS4 Pro i den nærmeste fremtid. Remastered til bla. native 4K på PS4 Pro, vil disse titler poppe som aldrig før. PaRappa The Rapper kan i år fejre 20 års jubilæum. Derfor kan du allerede nu hente en demo af den remasterede udgave på din PS4. Hent den her!

breakerpacghost

Knack 2 – TBA

Knack 2 er fortsættelsen på den forunderlige Knack’s eventyr. Fra JAPAN Studio, får du et nyt eventyr der byder på bla. nye angreb, co-op, smukke omgivelser og nye sjove interaktive sekvenser du kan opleve sammen med en ven.

breakerpacghost

Gravity Rush 2 – The Ark of Time – Ravens Choice – 20 Januar, 2017

Dette stykke GRATIS DLC giver dig en helt ny historie til Gravity Rush 2. Her spiller du som Kat’s partner, Raven. Raven må kæmpe og rede de fortabte børn der blev fanget i det første Gravity Rush spil.

breakerpacghost

Yakuza Kiwami – Sommer, 2017

Yakuza 6: The Song of Life – 2018

Legenden om Dragon af Dojima begyndte på PS2. Nu vender legenden tilbage på PlayStation 4 i Yakuza Kiwami der udkommer allerede næste år og Yakuza 6: The Song of Life, der udkommer tidligt på året i 2018.

breakerpacghost

Dreadnought – 2017

Tag styringen i dit eget store rumskib. Som kaptain styre du slaget sammen med din besætning i dette klasse-baserede action spil. Med taktiske kampe på tværs af solsystemer og planeter, skal du forberede dig på kamp med hårdtslående våben i kampen om blive den sejrende mester!

breakerpacghost

Lara Croft GO – 2017

Sidste år udkom Lara Croft GO på de mobile platforme. Nu kan både PlayStation 4 og PS Vita ejere, få glæde af det strategiske spil. Som Lara Croft skal du bruge din kløgt og snedighed, til at løse komplekse gåde og overkomme svære udfordringer i dette tur-baserede spil. På PS4 og PS Vita er der cross-buy, hvilket gør at du f.eks. kan spille på din PS4 og så fortsætte hvor du slap på PS Vita uden at tabe vigtige fremskridt der er gjort i spillet.

breakerpacghost

Horizon Zero Dawn – 28 Februar, 2017

Spillet der ser bedre ud, for hver gang de viser den. I en fjern verden overtaget af robotterne, skal du finde ind til kernen af hvor det hele startede. Åben-verden, action og grafik der får dine øjne til at smelte. Guf!

breakerpacghost

The Last of Us Part II – TBA

Et show skal slutte af med en overraskelse – og det fik vi! Naughty Dog har travlt for tiden og alligevel, var der plads til at vi kunne få de aller første glimt af deres næste spil, The Last of Us Part II. Ikke meget blev vist eller fortalt. Men se traileren selv her. For “klik’eren” også vi glæder os!

breakerpacghost

Igen i år har Sony formået at vise trailer efter trailer og det er bare fedt. Masser af nye spil er i vente og vi kan allerede fornemme pengepungen bliver mindre og mindre. Det er ikke alle spil der er nævnt her i artiklen og der er stadig massevis af trailers derude der bare venter på dig.

Her får du en playliste fra Sony’s Youtube kanal, med samtlige trailers fra deres PlayStation Experience 2016 event.