I dag drager PlayStation Danmark på turné med Uncharted 4: A Thief’s End. I en specialdesignet Uncharted 4-jeep ruller PlayStation-reporteren Clemens igennem landet og gør stop i København, Odense, Århus og Aalborg, hvor heldige gamere kan vinde en Limited Edition Uncharted 4-PS4. Formålet er at skabe #MereEventyrIHverdagen på ægte Nathan Drake-manér – og selvfølgelig at udlodde fede præmier! 

Danmarks-turnéen kickstartes allerede i dag, hvor Uncharted 4-jeepens første stop er på Gammeltorv i København. Under armen har Clemens en skattekiste og en masse nøgler, hvoraf kun én passer i låsen. Alle der møder op kan prøve deres held, og den der får fingrene i den rigtige nøgle, bliver den heldige vinder af den unikke Uncharted-PS4.

Spot Uncharted 4-jeepen og vind spillet

Hvis du spotter Uncharted 4-jeepen et sted i landet, har du desuden mulighed for at vinde Uncharted 4: A Thief’s End. Tag et billede, lig det på Instagram med hashtagget #MereEventyrIHverdagen, så er du med i lodtrækningen om Uncharted 4: A Thief’s End.

Se hvornår Uncharted 4-turnéen kommer til en by nær dig nedenfor:

  • København, Gammeltorv – 10. maj kl. ca. 18:00
  • Odense, Eventyrhaven – 11. maj kl. ca. 17:00
  •  Aarhus, Store Torv ved Domkirken – 12. maj kl. ca. 15:00
  • Aalborg, Nytorv – 12. maj kl. ca. 18:00

Hold øje med Facebook, Instagram (@playstationdk) og Snapchat (playstationdk) for præcise tidspunkter og hints til hvor jeepen er.