PlayStation Studios har nu fået et nyt medlem i familien. Returnal udvikleren, Housemarque, er nu en del af Sony PlayStation familien af studier.

Den Finske udvikler Housemarque er vidst bedst kendt for deres seneste store PlayStation 5 eksklusive spil Returnal, som vi var så heldige at anmelde optil udgivelsen. Kan læses her.

PlayStation Blog udtaler Hermen Hulst, som er head of Worldwide Studios for Sony Interactive Entertainment, at købet af Housemarque i den grad skyldes Returnals store succes.

“Housemarque’s recent release of Returnal proves the studio is one with incredible vision, capable of creating memorable new games that resonate with our community,”

Udvikleren Housemarque har førhen arbejdet tæt sammen med PlayStation på diverse titler såsom Dead Nation, Super Stardust HD og ikke mindst Resogun. Men det er Returnal der i den grad har sat fut i udviklerens potentiale overfor Sony og det må man sige har båret frugt.

PlayStation Studios har nogle stærke udvikleren på repertoire og det bliver så spændende at se hvilke fremtidige spil der bliver udviklet over de næste håndfuld år.