Logitech G, et mærke under Logitech, (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) og en ledende innovatør inden for spilteknologi og -udstyr har i dag introduceret et nyt letvægtsheadset til farvekollektionenLogitech G335 Gaming Headset med ledning, der er tilgængelig i tre farver, inklusive den spritnye mintfarve. For at fuldende samlingen gør Logitech G også G305 Wired Gaming mus tilgængelig som mintfarvet, således at gamerne kan matche deres udstyr til at passe deres personlige præferencer som fod i hose.

“Den oprindelige farvekollektion var en kæmpe succes blandt gamere over hele verden,” siger Ujesh Desai, der er daglig leder for Logitech G. ”Med Logitech G335 gaming headsettet tilføjer vi nye farver til paletten, som f.eks. den meget efterspurgte mintfarve, samtidig med, at vi har reduceret headsettets vægt for at sikre en superkomfortabel spiloplevelse.”

Med en vægt på blot 240 gram er Logitech G335 et af de allerletteste gaming headsets på markedet. Designet er meget lig farvekollektionens prisvindende G733 gaming headset, men med et endnu tyndere design for en mere tætsluttende pasform og øget komfort. Det har derudover justérbare headbands og ørekopper, der er konstrueret af blødt materiale, således at dit hoved har det komfortabelt, uanset, hvordan og hvor længe du foretrækker at spille.

Logitech G335 er tilgængelige i sort, hvid og mint med matchende, vendbare headbands, og er dermed en velkommen tilføjelse til den spændende samling af gaming-grej, der er både sjov, farverig og udtryksfuld. De er designede til at blande og matche med de eksisterende produkter i farvekollektionen, og denne nye tilføjelse giver gamere endnu mere frihed til at skræddersy deres egen spiloplevelse. Logitech G335 vil også være kompatibel med de eksisterende, farvekoordinerede headbands og de finurlige mikrofoncovers.

Logitech G335 gaming headset med ledning byder på ”plug and play”-egenskaber, der gør det supersimpelt at matche dem med stort set enhver gaming platform via et 3.5 mm audio jackstik. Lyd fra den øverste skuffe, indbyggede kontrolmuligheder, en volumenkontrol, der er placeret direkte på ørekoppen samt en mikrofon, du kan mute med et fingerknips, gør det muligt for gamers at fordybe sig i deres spiloplevelse uden at blive distraheret af noget som helst. Derudover er G335 certificeret til brug med Discord, hvilket sikrer dig krystalklar lydkvalitet og knivskarp kommunikation.

Pris og tilgængelighed

Logitech G335 Gaming Headset med ledning har en vejl. udsalgspris på DKK 499,- Stropperne, der nu er tilgængelige i otte forskellige farver, har en vejl. udsalgspris på DKK 84,90, og den nye G305 LIGHTSPEED Trådløse Gaming mus i mintfarve har en vejledende udsalgspris på DKK 499,-. Den kan kun købes via logitechg.com.

For mere information kan man besøge vores hjemmeside hjemmeside, vores blog eller hooke op med os på Twitter og Instagram.