Vi nærmer os Marts måned, og med det medfølger nye PS Plus spil. Denne gang får vi hele 4 spil! Hvis vi tæller Destruction AllStars med, så er vi oppe på 5 spil og dét spil kan stadig hentes indtil April. Hvilke spil vi får? Det dykker vi ned i her.

Af de 4 spil får vi to spil PS4, ét PSVR og ét til PS5. Der er action, gådeløsning og sci-fi på tapetet denne gang. Som altid, får man og beholder spillene, så lang tid man er PlayStation Plus medlem. De nye spil overtager de nuværende den 2 Marts 2021.

Først på listen har vi Final Fantasy 7 Remake. Denne her vil være spilbar på både PS4 og PS5 via bagudkompatibilitet. Du har måske hørt om en gratis opgradering fra PS4 til PS5 versionen, men denne gælder IKKE for PS Plus udgaven af spillet, desværre. Final Fantasy 7 Remake: Intergrade som PS5 udgaven hedder, skal købes ved siden af, hvis man virkelig ønsker at spille med alle de opgraderinger den føre med sig.

Så har vi Maquette fra Annapurna Interactive. Et spændende og gådefuldt spil. Her spiller man i første-person og skal løse gåder på meget interessante måder med genstande der skal manipuleres. Spillet her vil være at spille eksklusivt på PS5.

Hvis du er vild med co-op, så er Remnant: From the Ashes du helt sikkert skal kaste dig over først. Med fokus på servival i en dystopisk fremtid, skal du kæmpe mod fjender og bosser. Du kan spille optil 3 via co-op, og skulle være designet til at skulle opleves med venner. Denne titel kan også spilles på PS4, såvel som PS5.

Som lidt af en overraskelse, så får PSVR ejere noget at glæde sig over her med spillet Farpoint. Et første-persons skydespil, hvor du er på en mystisk planet, fyldt med aliens. Her er både singleplayer og multiplayer.

Så her har vi listen:

  • Final Fantasy 7 Remake
  • Maquette (Kun på PS5)
  • Remnant: From the Ashes
  • Farpoint (Kun på PSVR)

Spillene kan hentes kvit og frit for PS Plus medlemmer fra d. 2 Marts til d. 5 April.