Selvom vi ikke helt kender udgivelsesdatoen for PSVR2, kender vi dog allerede til nogle heavy hitters af spil der udkommer til den. I den seneste State of Play, kunne Sony PlayStation annoncere en mindre håndfuld titler som udkommer til den kommende PSVR2.

Den nuværende PSVR er elsket af mange og har nogle ret gode spil. Heriblandt kan nævnes Super Hot VR, Iron-Man, Astro Bot Rescue Mission og mange flere. Men det nye VR headset som udkommer næste år til PlayStation 5 kommer til at byde på en visuel og teknologisk forbedret oplevelse. Forleden i Sonys State of Play som er et led i årets Summer of Games festival, kunne de præsentere nogle nye titler til PSVR.

Resident Evil Village

Har du drømt om at se Lady Dimitrescu lidt tættere på? Så får du muligheden. For Resident Evil Village får samme behandling som det tidligere spil i serien, Resident Evil 7, som også udkom til PSVR. Spillet vil have alt som den har tilbyde med gameplay, historie og visuelt, bare på PSVR2.

Vi ved også at Resident Evil 4 Remake også får PSVR2 indhold. Men hvorvidt det bliver hele spillet man kan underholde sig med i VR vides ikke endnu.

No Mans Sky

No Mans Sky havde ikke nogen fantastisk udgivelse i 2016, så er spillet blevet forbedret merkant siden. Med masser af nyt indhold, udvidelser og tilføjelser er der utrolig meget at opleve i det uendelige univers. Spillet kan allerede spilles på PSVR. Men når spilles udkommer på PSVR2 vil den drage nytte af det forbedrede hardware samt PS5s hestekræfter.

Horizon Call of the Mountain

Horizon serien nåede nye højder da Horizon Forbidden West udkom tidligere på året. Spillet er utrolig flot og detaljeret. Gad vide hvordan det vil se ud i VR? Det spørgsmål har vi svar på i form af Horizon Call of the Mountain. I den seneste trailer for spillet får en lille smagsprøve på klatring og kampe i VR. At stå ansigt til ansigt med en Watcher eller Behemoth, må være ret så nervepirrende.

The Walking Dead: Saints & Sinners Chapter 2

Er du mere til zombier, så kunne en tur til New Orleans gøre godt. Efterfølgeren The Walking Dead: Saints & Sinners Chapter 2 fra Skydance Interactive finder sted lige efter det sidste The Walking Dead: Saints & Sinners spil. Her vil være et nyt arsenal af våben såsom motorsave og shotguns. Der vil også være langt flere walkers, nye baner at udforske og der vil være mere vægt på stealth.

Det ser i den grad ud til at der kommer nogle spændende titler til PlayStation VR2. Nu mangler vi bare en decideret udgivelse. Hvis du gerne vil vide mere om PSVR2 og holdes opdateret med hvornår den kan forudbestilles, så hop over på playstation.com/psvr2.