Så er det tid til vi endnu en gang skal begive os en tur ind i det herlige Pokémon univers. Det kræver vist ikke den store introduktion hvad Pokémon er, så det springer vi let og elegant over og går videre til anmeldelsen.

Pokémon Legends: Arceus er et helt nyt spil i serien af Pokémon spil, så det er et spil som allerede lang tid før udgivelsen har skabt en masse hype. Det er ikke kun på grund af selve spillet det blev så hypet op, men derimod også at spillet ville træde lidt ved siden af hvad vi kender Pokémon spillene for.

Det korte af det lange er, at vi jo kender spillene som et “standard” tur baseret RPG spil når man skal i kamp mod de søde små mons. Men det er så ikke tilfældet med Pokémon Legends: Arceus.

Spillet har nemlig trådt “helt ved siden af” opskriften for hvad de plejer, og gået en helt ny vej. Det er stadig turbaseret delvist. Så kampene er ret meget i stil med hvad vi kender.

Men der hvor det er helt nyt, er når du skal fange de Pokémon du kæmper imod. Der ser man dem nemlig rende ude i vildnisset, og så kan du fange dem præcist som du ville gøre “i den virkelige verden”.

Det er en super fed følelse at liste sig ind på en Pokémon for at kaste en Pokéball efter den for at fange den. Det giver spillet en lækker virkelighedsfølelse og så meget mere levetid.

Og nu vi snakker om levetid, så er der lagt meget arbejde i hver en Pokémon man fanger. Der er nemlig tildelt opgaver i hver enkelt for at fuldføre dens dex helt korrekt. Det er en super fed tilføjelse, som gør at man har ekstra meget lyst til at gå ud og udforske områderne for lige at få et par mons ekstra af samme slags.

Historiedelen i Pokémon spillene er altid en dejlig ting at gå fuldt ud igennem. Men jeg må erkende, at der er alt for meget snak og for lidt der river en med. så hovedessensen i spillet er ikke at det er historie delen der holder mig til min controller, men derimod alt det andet spillet byder på.

Der er et utal af folk du kan snakke med i spillet og løse en masse sidequests. Og det sjove af det hele, så er det faktisk det som fanger opmærksomheden ret meget.

Noget jeg savner er dog en online mulighed som der var i Sword/Shield. For den var lækker med man havde det wild area hvor man mødte andre. Jeg synes de har forkortet online delen alt for meget i Arceus. Men man kan jo ikke få alt man ønsker, så kan godt leve med det.

Da det er Nintendo Switch spillet er ude på, så ved man jo med det samme at det nok ikke lige er en grafisk perle vi har fat i her. Men alt i alt så er det stadig en super god grafisk oplevelse vi har i Pokémon Legends: Arceus. Det giver en lyst til at vende tilbage og udforske det enorme område spillet er i. 

Pokémon Legends: Arceus er nok et af de bedste spil i hovedserien. Game Freak har virkeligt gjort et brilliant stykke arbejde med spillet her. Det har ALT hvad en Pokémon fan kan ønske sig.

Og ja spillets levetid, kan jeg ikke lade være med at nævne endnu en gang. Der er så meget at byde på i Pokémon Legends: Arceus, så hvis du vil have et spil med massere af timer i til de mørke aftener så er det her spillet du bare må eje.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægDestiny 2 The Witch Queen – Anmeldelse
Næste indlæggamigo rejser flere donationer på tværs af deres spil
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
pokemon-legends-arceus-anmeldelsePokémon Legends: Arceus er nok et af de bedste spil i hovedserien. Game Freak har virkeligt gjort et brilliant stykke arbejde med spillet her. Det har ALT hvad en Pokémon fan kan ønske sig.