Nintendo har kronede dage i disse tider. Pokémon er og bliver et stort emne hos dem. Nu er Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX landet til Nintedo Switch. Og her er vores vurdering af spillet.

Hvis I syntes titlen lyder velkendt, så er det ikke helt galt. For Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX er nemlig en genudgivelse af det velkendte Rescue Team til Nintendo DS.

Jeg har personligt ikke spillet den originale titel. Så denne anmeldelse vil udelukkende være baseret på Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX og ikke set som en sammenligning.

Nu da Pokémon altid har været et stort samtale emne, så ville tanken om at komme ind i den verden være der. Det er faktisk også muligt nu. Sådan da. Man vågner op som den Pokémon man fandt ud af passede til en. Og straks tager det fart.

Man er selvfølgelig lidt forvirret over hvad der sker. Men inden man ser sig om, så bliver man kastet ud i en Pokémon verden som hurtigt vokser. Du kommer mere eller mindre frivilligt på et såkaldt rednings hold. Du skal i bund og grund hjælpe en masse andre Pokémon med hvad deres problemer nu er.

Det lyder måske som en lidt tynd start på en historie. Men når man kommer i gang er det faktisk ret fængende. Der er lagt meget arbejde i man kommer godt ind i den verden man har skabt til spillet, og det er lækkert.

Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX er ikke bygget op efter den velkendte du skal fange dem alle opskrift. Men alligevel, så har den lidt af det. Man skal ikke ud og fange Pokémon. Men du har mulighed for at rekruttere andre Pokémon til dit rednings hold. Og jeg kan med det samme sige, at det har stor betydning hvem man vælger som sine holdkammerater.

Spillet er ikke et dybdegående spil som man ikke kan komme i gang med. Det er nærmere lavet så det lige er til at komme i gang med for alle. Det skal ikke forstås som det er et spil der er alt for nemt. Det er bare lavet på en ret simpel ”opskrift”, så man ikke skal bruge ret lang tid på at være ind i hvad man skal.

Noget der gør at spillet er så lige til er den nye auto mode. Dette er en super hjælp hvis du nu sidder fast i en af de mange områder der er i spillet. Bruger man den, så navigerer ens hold selv i den rette retning. Man kan sagtens spille det meste i auto mode, men det kan ikke anbefales, for det er der jo ikke noget sjov i.

Universet som Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX er bygget op omkring er super sødt og fangende. Det er ikke det vilde grafisk der nogen sinde er set på Switch. Det er bygget op så det nærmest ser tegnet ud til tider, og det er jeg personligt ret vild med.

Man skal ikke tage fejl af at spillet er bygget simpelt op og ikke er et ”fang dem alle spil”. Der er en masse man kan tage sig til i Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX.  Så spillet har det jeg vil kalde ret god levetid. Er man fan af serien vil spillet nok have en bedre levetid skal det dog siges.

Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX har alt man kan ønske sig. Smukt univers, en massse Pokémon og god levetid. Så kan man jo ikke ønske sig ret meget mere.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægNintendo Switch Lite Coral kommer snart til Danmark
Næste indlægBrug BenQ trådløs LED-projektor hvor som helst
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)