BenQ lancerer GS2 – en trådløs, transportabel DLP LED-projektor beregnet til udendørs. Takket være et robust design med IPX2-klassificeret beskyttelse mod vand samt mulighed for HDMI, USB-C og WiFi-tilslutning er GS2 en alsidig projektor, der giver store billedoplevelser til hele familien, uanset hvor den bruges.
 
“I kraft af et praktisk, kompakt og diskret design samt et væld af funktioner giver GS2 den nødvendige frihed og fleksibilitet til at nyde de store oplevelser hvor som helst. Projektoren kan endda benyttes som en kraftfuld Bluetooth-højttaler, og med Aptoide TV-appen integreret, er det kun fantasien der sætter grænser for streamingen” fortæller Bo Cramér, administrerende direktør for BenQ Nordic AB.

Designet med børnefamilier for øje 

Ud over beskyttelse mod vand kan BenQ GS2 også modstå fald på ½ meter, og en indbygget øjensensor kan midlertidigt afbryde billedsignalet for at sikre, at lampen ikke skinner direkte ind i øjnene på børn, der undersøger projektoren på nært hold. Takket være BenQ’s eksklusive LumiExpert-teknologi kan lysstyrken justeres automatisk efter omgivelserne for at give det optimale billede, uden at øjnene bliver anstrengt.

GS2 har en opløsning på 1280 x 720 pixel, indgange til HDMI, USB-C samt USB 2.0 og understøtter trådløs forbindelse via WiFi og Bluetooth 4.0. Med en lysstyrke på 500 ANSI lumen, autofokus, en justerbar fod, automatisk vertikal Keystone-korrektion og en batterilevetid på 3 timer kan GS2 trygt og let bruges når som helst, hvor som helst og med enhver billedkilde.

Flere oplysninger

  • BenQ GS2 kan købes i Danmark til en vejl. pris på 4.849,- DKK inkl. moms