thump

Inden længe udgives der et nyt Pokemon spil, og inden anledning har vi været på tur med Pikachu og alle hans charmerende venner. Pokémon Super Mystery Dungeon til Nintendo 3DS er en Spin Off titel, hvilket i bund og grund ikke har det store at sige for Pokémon fans, for med disse titler tænkes der tit meget

Personligt skal jeg dog først lige nævne, at det er det første sådan rigtige Pokemon spil jeg spiller, så er uden tvivl spændt på hvad spillet har at byde på. Og skal måske finde ud af hvad det er der gør at hypen om Pokemon er så stor som den er. Men jeg skal da være den første til at indrømme, at jeg nok er faldet i staver over et hav af Pokémon seriens tegnefilm, så har da været på tur sammen med Pokémon træneren Ash og hans venner et utal af gange.

pika

Det starter rigtigt smart op, for os knap så meget Pokémon minded personer, for man bliver ført igennem sådan en lille test, med 20 spørgsmål til professoren. Grunden til dette, det er fordi, så kan de finde den Pokémon der passer dig bedst, og det er nu ret sjovt fundet på. Men er du ikke tilfreds med valget, har du selvfølgelig andre at vælge imellem.

Man bliver roligt sat i gang med spillet, men det er måske lidt for roligt. Det skal ikke tages negativt, men der er faktisk ret meget snak i starten af spillet. Når det så er sagt, så er det desværre ikke kun i starten, at der er meget snak, for det er stort set hver gang man møder nye Pokémons, eller der sker nye ting.

Når man får snakket ”lidt” og spillet kommer i gang, så finder man først ud af hvor omfattende Pokémon Super Mystery Dungeon egentligt er. For man har mulighed for at møde stort set alle Pokémons der er, for der er mulighed for at møde hele 720 Pokémons i spillet.

alle

Dette lyder af meget, og det kan vi også godt love at det er det. For man møder det ene nye ansigt efter det andet, og man bliver jo helt opslugt af dette univers, og man nyder dette, for der er jo så mange nye Pokémons man kan møde.

Spillets kampsystem er bygget op på en rigtigt lækker måde, men er nok ikke noget som tiltaler enhver. For det er ikke bare et spil, hvor det gælder om at slå på alt der rører sig, for man skal nemlig tænke sig godt om, når man render rundt i denne magiske verden. På din tur ud på mission, får du nemlig en masse remedier som du kan bruge i dine kampe mod de ”onde” Pokemons. Man skal bruge disse med omhu, fordi hvis man bruger det forkert, så er der stor mulighed for du taber dysten. Men når det så er sagt, så når man får lært hvad de forskellige ting er til, så er kampene noget nemmere at tilgå, og man kommer nemt længere.

ild

Det kan godt være svært at mestre disse kampe i starten, og man er måske ved at give op da de giver en slag hele tiden. Men giv ikke op, og giv det en chance til, for det er ret godt gennemtænkt det kampsystem hvis vi skal sige det.

Historien kan godt virke lidt tyndbenet, men vi tror ikke på at det er det som der er satset mest på her. Det er nok nærmere et godt gameplay, og mulighed for at møde alle ens ynglings Pokémons. Og hvis det er det som er tilfældet, så har de ramt spot on må man sige, for man er underholdt fra starten af.

Der er jo tit et men i sådanne sætninger, og det er der også denne gang. For selvom spillet er meget underholdende, så kan det desværre godt blive lidt trivielt i længden, men har man ikke noget imod at spille en time eller to af gangen, og tage det op igen senere hen, så er spillet perfekt til dig.

blådung

Pokémon Super Mestery Dungeon, er et meget sødt spil, og man bliver meget betaget over, hvilke kræfter der er lagt i spillet. For det er ikke bare en titel der bare er kastet sammen af tilfældigheder. Vi er ret sikre på det er godt gennemtænkt, og det er en af de bedre Spin Off titler der er set.

Hvis vi tager dette eventyr som vi har oplevet, og skal give en samlet melding på dette, vil vi helt sikkert kunne anbefale Pokemon Super Mystery Dungeon. For det er samlet set meget underholdende, dog i mindre doser. Og er man Pokémon fan, vil vi nærmest kalde det et must i en Nintendo 3DS samling.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægTrackmania Turbo udgivelses dato frigivet
Næste indlægAlienware Steam Machine anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
pokemon-super-mystery-dungeon-anmeldelseHvis vi tager dette eventyr som vi har oplevet, og skal give en samlet melding på dette, vil vi helt sikkert kunne anbefale Pokemon Super Mystery Dungeon. For det er samlet set meget underholdende, dog i mindre doser. Og er man Pokémon fan, vil vi nærmest kalde det et must i en Nintendo 3DS samling.