Pokémon-fans lander i en kæmpestor verden, der udelukkende er beboet af Pokémon, når Pokémon Super Mystery Dungeon lanceres i Danmark den 19. februar 2016 til Nintendo 3DS-familien. Dette definitive Pokémon Mystery Dungeon-eventyr indeholder 720 typer Pokémon, utallige grotter fyldt med diverse udfordringer samt muligheden for at kæmpe sammen med nogle af seriens ikoniske legendariske og mytiske Pokémon.

For dem, som ikke kender serien, da begynder eventyret i dét, du vågner og opdager, at du er blevet til en Pokémon. Efter du har besvaret en række spørgsmål i starten af spillet, bliver du til en af tyve populære Pokémon, heriblandt Pikachu og Riolu. Som Pokémon begiver du dig nu ud på din rejse sammen med en partner-Pokémon for at sætte en stopper for den mystiske kraft, der forvandler legendariske Pokémon til sten. For at komme frem til dette skal du rejse verden rundt og hjælpe andre Pokémon samt udforske de evigt foranderlige grotter og kæmpe mod andre Pokémon. Kampene er turbaserede med grundlæggende angreb, signatur-moves og genstande til din rådighed.

Nøglen til at erobre disse Mystery Dungeons ligger i at knytte venskaber med andre Pokémon. Hver Pokémon vil have visse kriterier, der skal opfyldes, før de kan rekrutteres til dit hold; såsom at du har gennemført de opgaver, de tildeler dig. Med 720 arter Pokémon i spillet er der masser af mulige venner og et stort antal holdkombinationer at teste. På din episke rejse vil du aldrig besøge samme grotte to gange, så der er altid et nyt eventyr rundt om hjørnet.

En nyhed i dette spil er introduktionen af Connection Orb, der er et stort galakselignende kort, som forbinder spilleren med andre Pokémon og viser nye missioner. Connection Orb gør det nemmere at finde og knytte venskaber til nye Pokémon. Og så snart venskabet er etableret, vil nye Pokémon indgå i dine kampe og kan betyde meget for din evne til sejr.

Pokémon Super Mystery Dungeon udkommer til Nintendo 3DS og Nintendo 2DS den 19. februar 2016.