tiden er inde til at, vende tilbage til Alola regionen, og udforske det og fange et hel masse pokémoner i Pokémon : Ultra Moon/Sun

Hvis man har spillet de forrige Pokémon spil, har man sikkert bemærket at der i næsten alle tilfælde er kommet en mid-gen version af de seneste spil.

Moon/Sun er ikke noget særtilfælde, man kan spørger sig selv er det nødvendigt, i de forrige pokemon spil oplevede man, at få et spil der var identisk mere, eller mindre med det forrige dog med ganske får ændringer i kamp og ligende. I Pokémon : Moon/Sun lader det dog til der er gjort mere ud af det end førhen.

Historien er meget identisk med det orginale Moon/Sun, dog med nye elementer, Du starter som en dreng/pige. der er flyttet med sin mor til Alola regionen, og man får island challanges hvor du skal besejre pokémon mesteren på 4 forskellige øer, nøjagtigt som i det orginale. Denne gang er der dog tilføjet en ny legendary Pokémon ved navn Necrozma, som giver en lidt alternativ historie i forhold til orginalen.

Endnu en tilføjelse til historien er The Ultra Recon Squad, som kommer fra et eksisterende wormehole. Om du vælger Ultra Sun eller ultra moon, får du historien fra 2 forskellige perspektiver. Med Ultra Sun, får du historie fra Dulse og Zossie’s perspektiv og i Ultra Moon får det det fra Soliera og phyco’s perspektiv. Her skal du så finde ud af hvorfor The Ultra Recon Squad er i Alola regionen. Ultra wormeholes findes også i Ultra Moon/Sun, det er nogle wormeholes du kan rejse igennem og vil finde nogle andre legenedaries som man har set før her er der snakke om Ho-Oh, Mewtwo og Lugia.

Som om der ikke var nok pokémoner så kommer der, da lige et par stykker mere. Stalkataka, Blaceohalon og Poipole. En anden ting men også finder i Pokémon ultra Moon/Sun er en ny Z-ring, som har nye Z-Moves for nogle udvalgte pokémoner så foreksempel Clangorous Soulblaze til Kommo-o, og splintered stormshards til Lycanroc.
Pokémon Ultra Moon, kan også tilbyde nye former som det første spil i serie, et eksempel kunne være partner cap pikachu

Er dette bare en opdateret version af det forrige? på mange måder ja. Men der er tilstrækkeligt med nye ting. Der er så meget at udforske at det faktisk går hen, og bliver virkelig godt.
De nye tilføjelser gør også at man får nye oplevelser nok til at man faktisk burde købe dette selvom man har Pokémon Moon/Sun.

Pokémon Ultra Moon/Sun giver dig en, lidt alternativ vinkel på en “gammel” historie, og jeg vil som sagt tidligere sige at det er at spil man burde have i sin pokémon samling, hvis man kan leve med at det kun er få, men ok store ændringer.

 

 

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægRazer ude med Wolverine Tournament Edition Xbox Controller
Næste indlægDOOM anmeldelse (Nintendo Switch)
jeg er en gamer, sætter pris på kvalitet bag spil, gode og forståelige anmeldelser og fantastisk grafik. jeg er lidt all around, men i øjeblikket gamer jeg mest PC frem for andet. jeg spiller næsten alle genre. Dog er jeg ikke så begejstret for sports spil. :) Mit favorit spil må være Watch Dogs. Min favorit spil serie, er uden tvivl resident evil!
pokemon-ultra-moon-sun-anmeldelsePokémon Ultra Moon/Sun giver dig en, lidt alternativ vinkel på en "gammel" historie, og jeg vil som sagt tidligere sige at det er at spil man burde have i sin pokémon samsamling hvis man kan leve med at det kun er få, men ok store ændringer.