Fredag 20. marts kommer den længe ventede serie Powers eksklusivt på Viaplay i Norden. Serien er skabt af Michael Bendis og Michael Avon Oeming og er baseret på tegneserien af samme navn.

Fans i hele Norden har ventet på Powers, og det er med stor glæde, at vi kan præsentere serien eksklusivt på Viaplay”, siger Lina Brounéus, COO Content på Viaplay.

Powers er historien om de to drabsdetektiver, Christian Walker (Sharto Copley) og Deena Pilgrim (Susan Heyward), som undersøger sager, der involvere mennesker med superkræfter, også kaldet ”Powers”. På rollelisten ser vi stjerner som Noah Taylor, Olesya Rulin, Max Fowler, Adam Godley, with Eddie Izzard og Michelle Forbes.

Powers består af 10 afsnit og er produceret af Jinxworld samt Circle of Confusion i samarbejde med Sony Pictures Television. Producenterne af serien er Brian Michael Bendis, Charlie Huston, Remi Aubuchon, Michael Avon Oeming, David Engel og Michael Dinner.

Ikke alle har superkræfter, og det er ikke alle, som vil have dem – men fælles er, at alle bliver påvirket af dem i større eller mindre grad. Den 20. marts kan du finde de tre første episoder af Powers udelukkende på Viaplay!

PlayStation Plus kunder i Norden vil kunne se hele sæsonen uden ekstra omkostninger og have særlig adgang til ekstramateriale, gennem Powers applikationen, som er leveret af Viaplay på PlayStation 4.

Læs mere om Viaplay på: viaplay.dk