{jcomments on}Lost_Planet_2

Lost Planet var et af de første spil i sin genre på Xbox 360, og bød på masser af action i et slags Starship Troopers på kælk – univers. Da E3 demoen blev udgivet på en nyfødt og temmelig tør Marketplace blev den set af stort set alle, hvilket gav det nye franchise et godt hak op i kendtheds-faktoren.
Denne gang er opmærksomheden ikke helt på samme niveau, men der er skruet op for alt hvad der kan opskrues og spillet ligner efterhånden noget der er værd at glæde sig til.

Alt i Lost Planet 2 er selvfølgelig gjort større og vildere. Og her taler vi altså monstre i størrelse provinsby! Flere er store nok til at løbe rundt på og hvis du har prøvet demoen, har du sikkert også været en tur inde i maven på en af kolosserne (og følt dig halvbeskidt på vejen ud igen i modsatte ende).
Med større monstre følger større våben. Der er mere variation og flere Vital Suits (mechs), hvor nogle vil være i stand til at bære op til 3 på samme tid og nogle kan ændres – transformers style – til et andet formål. Grapling hook’en vender stærkt tilbage, klar til at transportere dig til nærmeste vantage point!

Vi befinder os stadig på E.D.N III, men 10 år efter handlingen i 1’eren. Planeten har gennemgået massive forandringer i kraft af menneskets forsøg på terraforming, og byder nu på store arealer med f.eks. jungle eller ørken. – Et kærkomment tiltag for dem som efterhånden var blevet sne-blinde af at kigge på det første. Det åbner også vejen for at eksperimentere med nye fjendetyper som passer bedre ind de nye steder.
Som vi har hørt det 800 gange før, vil handlingen ændre sig spillet igennem, alt efter hvilke valg man træffer. Om det, for en gang skyld, kommer til at spille en nævneværdig eller ligefrem underholdende rolle, må endnu stå hen i det uvisse.

Lost Planet 2 har fået character customization med hundredevis af forskellige muligheder, så ikke vi alle render og ligner hinanden. Her vil få af våbnene også kunne skræddersyes.
Præsentationen har fra start været en fryd for både øjne og ører og spillet kommer moderigtigt i 6 forskellige kapitler, som kan co-op’es igennem med op til 3 venner, hvis du lyster. Der er lagt vægt på teamwork, og spillerne er afhængige af hinanden, hvis de skal klare sig igennem med skindet på næsen. Dertil kommer en ordentlig omgang multiplayer for op til 16 spillere, med alt hvad vi er vant til og kender.

Der er selvfølgelig ekstra godter til dem der forudbestiller, og selvom alle detaljerne endnu ikke er på plads lover Capcom en spilbar Wesker-character (fra Resident Evil) og et eksklusivt våben.
Spillet er sat til udgivelse i 2010 på Xbox 360, PS3 og PC, men har endnu ingen fast dato. I mellemtiden kan du spille demoen, eller kigge nye screens her under.

LostPlanet2-001

LostPlanet2-002
Go ahead… –LostPlanet2-003
– Mech my day..
LostPlanet2-004
Wesker i alt sin pragt!