Resevil5TOP
Sightseeing i Afrika! Se de smukke landskaber og nyd det spændende dyreliv eller slap af ved poolen med en kølig drink. Der vil være rig mulighed for at opleve en anderledes kultur og snakke med de lokale, som altid er venlige og imødekommende…
De sidste zombier er endnu ikke dræbt i Resident Evil 5 og hører du til dem der snart har upgradet og købt alt i butikken, vil det måske glæde dig at høre at der er mere indhold på vej!

For et par dage siden blev det officielt meldt ud, at Capcom udgiver nyt indhold til Resident Evil 5 over Xbox Live og Playstation Network.
Dem som endnu ikke har haft fornøjelsen af sightseeing i de smukke afrikanske landskaber med Kris og Sheva, får nu muligheden i en ny “Gold Edition” hvor alt det nye indhold er tilgængeligt fra starten.
Det nye indhold tæller 2 nye episoder, nye kostumer, nye spilbare figurer samt nye våben.
Den første episode er døbt “Lost in Nightmares” og foregår før hovedspillet på Umbrella’s co-founder, Ozwell E. Spencer’s gods, hvor Jill og Chris skal undersøge rygterne om nye modbydeligheder.
Fans vil genkende elementer fra cutscenes i “hovedspillet”, hvor Chris og Jill blandt andet løber ind i en gedigen røvfuld!
Mercenaries Mode får også en mindre opfriskning med Mercenaries Reunion. Nye våben og figurer skulle sørge for at de hardcore kan forbedre deres score en smule og give dem lidt nyt at kigge på mens de gør det.

Køber du det nye indhold som DLC vil der følge 2 nye skins med til Chris og Sheva. Køber du istedet Gold Edition vil der være hele 8 nye skins at rejse a-frika tyndt med.
Episode 1 er tilgængeligt fra d. 17. februar 2010 til Xbox360 og dagen efter på Playstation 3, men der er endnu ikke oplyst en pris.
Episode 2 er tilgængeligt fra d. 3. marts 2010 til Xbox 360 og dagen efter til Playstation 3.
Gold Edition vil kunne findes i butikkerne til “konkurrencedygtige priser” d. 12. marts 2010. Til Xbox 360 følger der download-token med og på Playstation 3 lægger alt indholdet på disken.
Du kan smugkigge et par nye billeder længere nede.

Res5DLC1-001
Chris Redfield og Jill Valentine, endelig et team igen!

Res5DLC1-002

Res5DLC1-003
Tilbage i de gamle kendte omgivelser!

Res5DLC1-004
Og helt nye fjender at skaffe sig af med..

Res5DLC1-005
Nyt skin til Sheva. Det ser jo lovende ud…..

Er det noget du skal kigge på, eller er du allerede rykket videre til Left 4 Dead 2?