Hvis du ikke har spillet HITMAN endnu men gerne vil prøve det, har vi nyheden der redder din dag.

For det er nemlig muligt at prøve kræfter med HITMAN ganske gratis på alle platforme. Og det er ikke bare en “sølle” demo, nej det er hele første episode af spillet. Så der er rigeligt at prøve af her.

HITMAN episode 1 kan downloades gratis på PC (Steam når den opdateres senere i dag), Xbox One og Playstation 4 nu.

Forrige indlægNi no Kuni II får multiplayer del
Næste indlægESO: Morrowind DLC annonceret
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)