Hvis I gerne vil prøve Nintendo Switch allerede i starten af næste måned, så er det en god ide at læse med her.

Bergasala som er Nintendo´s Nordiske distributør afholder nemlig et Pre Launch event, hvor man kan få lov til at være blandt de første som prøver Nintendo Switch.

Nu sidder I måske og tænker, jamen så skal man være meget heldig for at være en del af dette, men det skal man faktisk slet ikke. Man skal bare møde op på Bergasalas hovedkontor, som ligger i Kungsbacka i Sverige.

Planen er at alle som møder op gerne skulle få mindst 1 times spilletid på Nintendo Switch, så der er rig mulighed for at prøve denne nye konsol af en gang. Er man en af de heldige som er blandt de 150 første der ankommer, så får man også en goodiebag uden beregning.

Hvis du vil vide mere om dette event, så kig med ved at klikke her. Der er også oprettet en begivenhed på Facebook til dem der har interesse.

Så det eneste der kommer til at koste noget er rejsen der op, hvilket jo også er lidt penge der skal af med. Men mon ikke det er hele turen værd.

Eventet finder sted Lørdag den 4. og Søndag den 5. Februar. Så der er under 1 måned til at Nintendo Switch kan prøves for første gang.

Skal I med?