Fredag den 28. marts lanceres Professor Layton vs Phoenix Wright: Ace Attourneyeksklusivt til Nintendo 3DS-systemet. Det perfekte spil til dig, der både holder af eventyreren professor Layton og stjerneadvokaten Phoenix Wright!

Spilserien med professor Layton er udviklet af Level-5, mens Capcom står bag serien med Phoenix Wright. Denne titel er resultatet af et unikt samarbejde mellem de to spiludviklere og den indeholder spildesign fra begge serier i lige høj grad.

Den altid nysgerrige professor Layton tager sig af mysterierne i byen Labyrinthia, mens Phoenix Wright skal forsvare en kvinde, som er blevet anklaget for at være heks. Som spiller vil du derfor både skulle løse gåder og opgaver i typisk professor Layton-stil og forhøre vidner, som Phoenix Wright er ekspert i. I løbet af retssagen vil Phoenix Wright kunne benytte sig af de Hint Coins, som alle professor Layton-spillere allerede er bekendte med. Bliv heller ikke overrasket, hvis professor Layton får chancen for at råbe ”Objection!” under retssagen.

Begge spilserier er kendte for at udfordre de små grå mere end fingerfærdighederne, så er gåder, opgaver og krydsforhør hjernegymnastik, som du tiltales af, bør du ikke gå glip af denne titel.

Kendte figurer som Luke Triton og Maya Fey er selvfølgelig også med i spillet og en del af eventyret udspiller sig desuden i London. Den mystiske kvinde Espella Cantabella dukker også op og bliver anklaget for at være heks.

De spillere, som gennemfører eventyret, får bonusmateriale i form af eksklusivt artwork, kommentarer fra udviklingsteamet, nye kapitler i spillet, musik og meget mere. Du skal desuden sørge for at samle så mange Picarats i spillet som muligt; jo flere Picarats du har ved spillets afslutning, jo mere bonusindhold kan du låse op for!