Havde du set frem til Project Giant Robot så må vi desværre skuffe dig.

Spillet er nemlig officielt aflyst nu. Spillet blev i 2014 vist frem på årets E3, og skulle have været udgivet på Wii U.

Men Nintendo har bekræftet at spillet er aflyst. Grunden til dette skal findes i deres udviklings stradegi.

Var vi de eneste der havde set frem til denne titel?

Forrige indlægVirtuos åbner studie i Paris
Næste indlægMorgan anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)