I morgen nat går vi ind i 2021 og allerede her starter PS Plus spillene for det nye år, stærkt ud. Sony PlayStation har et lineup klar og der bliver noget for enhver smag. Er du til eventyr i Sydamerikas jungle? En ø fyld med mystik? Eller er du mere til fisk? Vi har spillene for næste måned listet lige her.

Det første spil på listen er Maneater (PS5). Spillet kommer til alle PS Plus medlemmer der og dette er PS5 udgaven man får. Du er en bidsk haj ude på rov. Singleplayer ShaRkPG action og i en stor åben verden, skal du til tops i fødekæden. Kæmp mod andre dyr og mennesker for at udvikle dine haj skills og dermed blive den ultimative jæger i vandet.

Der er store kræfter på spil i Shadow of the Tomb Raider (PS4). Lara Crofts seneste eventyr tager hende dybt ind i Sydamerika og følg hende i kampen for at stoppe Maya dommedagen. Brug omgivelserne til din fordel, smør dig ind i mudder som camouflage og slå til fra junglens skygger.

I Greedfall (PS4) bliver du taget med til en mystisk og magisk ø. Opnå rigdom, find gemte skatte og hemmeligheder, alt imens du skal være på vagt over for et væld af fjender. Brug magi, diplomati, snige eller rå styrke for at forme dit eget eventyr. Med RPG elementer kan du vælge din egen vej. Vil du skabe venner, allierede eller gøre folk til fjender? Det er dit valg der styre spillet.

Alle spillene kan selvfølgelig spilles på PS5 via bagudkompatibilitet. Der kræves PS Plus medlemskab og så lang tid man har det, kan man spille dem ligeså tosset man vil.

PS Plus spillene skiftes ud d. 5 Januar 2021.

Du kan stadig nå at få fat på PS Plus spillene for December 2020 indtil da, hvilket har budt på Just Cause 4: Reloaded (PS4), Rocket Arena (PS4) og Worms Rumble (PS4/PS5).