Plus-spillene i september kommer med garanti til at stjæle en masse af dine timer, hvad enten du dræber græske guder i God of War III Remastered eller fintuner din karakter i Destiny 2.

Det første spil er God of War III Remastered, den forbedrede version af spillet, der oprindeligt udkom til PlayStation 3 tilbage i 2010. Spillet er det sidste kapitel i Kratos’ eventyr i græsk mytologi før han rejser til Midgård i dette års tilbagevenden til serien.

Du kommer til at spille som Kratos på sit vredeste. Sammen med titanerne skal du bestige Olympen for at udslette guderne. Ligesom i sine forgængere, handler God of War III i allerhøjeste grad om kampen. Det er et fantastisk og flydende hack’n’slash kampsystem, hvor Kratos bruger sine dødbringende knive til at kæmpe sig igennem både guder og sagnvæsener – og selvom det er en fryd at kæmpe mod både kentaurer og kykloper, finder du de bedste øjeblikke i bosskampene. Hver gang du står ansigt til ansigt med en boss, føles det unikt, og især størrelsesforholdet er ofte – for at sige det mildt – helt sindssygt.

Hvis du stadig har det nyeste kapitel i serien til gode, så er God of War III Remastered den perfekte måde at varme op til Kratos’ nyeste fortælling i nordisk mytologi.

Bliv begravet i timevis af gameplay med Destiny 2
Det andet spil i september er Bungies anmelderroste online skydespil Destiny 2 – et spil der er utrolig svært at lægge fra sig, når først man er begyndt.

Spillet starter lige der, hvor første spil sluttede, men bare rolig, hvis du ikke har spillet det første – det er meget nemt for nye spillere at begynde. Og uanset om du har erfaring med det forgængeren, kan man ikke komme udenom, at nærmest er uendeligt meget at tage sig til i Destiny 2.

Ligesom sin forgænger byder Destiny 2 på massive og smukke områder, hvor du kan skyde dig igennem hundredvis af aliens, tjene bunker af XP og få fat i sjældent loot – enten alene eller med venner. Der er tonsvis af våben og gear at finde, og du får muligvis for at skræddersy din karakter fuldstændig, uanset om du har valgt Hunter, Warlock eller Titan som din main class.

Hvis du vil have en pause fra co-op, kan du spille i The Crucible, spillets online PvP-arena, hvor du kan konkurrere mod spillere fra hele verden i en bred samling af game modes.

Hvis standardudgaven af spillet ikke er nok for dig, er der lige nu to udvidelsespakker ude til Destiny 2; Curse of Osiris og Warmind. Den 4. september udkommer den tredje udvidelsespakke, Forsaken, der tilføjer nye våben, nyt gear, nye raids og en helt ny PvP/PvE game mode kaldet Gambit.