PlayerUnknow’s Battlegrounds update 5.1 bliver snart implementeret til PC, Playstation 4 og Xbox One. Opdateringen er lige nu tilgængelig på PC test server og skulle have lidt af hvert i sig som bug fixes og lidt nyt layout på Miramar kortet.

Den åbne ørken på Miramar er blevet lidt mere interessant i forhold til loot og direkte kamp. Spawn raten på Storm rifler, sniper rifler og de lidt større scopes er blevet forøget. Det samme er sket med hjelme, rygsække og veste.

Der er også blevet tilføjet en racerbane( A La Muerte Vamos ) Her er der blandt andet ramper, hop, loops og nye signboards. Man kan også loote lidt mere effektivt, da det hele ikke bare ligger i en bunke, men ligger lidt mere spredt. Der er også kommet vending maskiner, der kun kommer til at være i Miramar. Her kan man “trække” painkillers og energy drinks fra.

En stor interessant ting fra vores side er, at Winchester riflen nu kommer fast med et 2.7x scope. Winchester bliver fremover dog kun et våben man kan tilsikre sig på Miramar.

Der kommer også melee våben som man nu kan kaste i stedet for bare at slå fra sig. En sjov lille tilførelse. Den fulde patch noget kan i læse hvis i trykker på linket: https://www.pubg.com/2019/10/16/pc-update-5-1/

Den femte sæson begynder d. 23 Oktober på PC hvor konsolspillerne må vente indtil d. 29 Oktober.

God fornøjelse