Puyo Puyo Champions er netop landet til de førende platforme. Vi har haft fingrene i Nintendo Switch versionen, og her er vores ord omkring spillet.

Puyo Puyo serien startede tilbage i 1991. Den gang blev spillet ikke udgivet på nogen vildt kendt platform. Men siden hen er en masse Puyo Puyo titler blevet langet over disken til alle de førende platforme, så der er sket meget siden.

Hvis du ikke kender Puyo Puyo Champions, så vil vi kort ridse op hvad spillet er for noget. Skal det siges kort, så er det Dr. Mario møder Tetris. For det er nok de 2 spil man tænker mest på når man ser Puyo Puyo Champions.

Man finder hurtigt ud af at Puyo Puyo Champions er i en klasse for sig selv. Det er i hvert fald ikke uden grund til det har Champions som undertitel.  Man bliver kastet direkte ud i det, og der er hård action fra starten af. Hvis man som ny spiller får sådan en start kan man godt virke en smule skræmt over det. Men det skal man ikke, for når man først er kommet ind i hvad det går ud på, så er man hurtigt godt kørende.

Spillet giver os action fra starten af, og det er også den opskrift der bliver brugt i resten af spillet. Det er ikke noget med at vi skal igennem en story mode eller andet af den slags. Det er bare den ene kamp efter den anden. Og vi kan med det samme sige at det nemt er ret nervepirrende.

Selvom spillet ikke har en story mode eller noget der ligner, skal det ikke ses som noget der kan gøre spillet dårligt. For spillet er lavet som et rent action spil, og det lever det uden tvivl op til.

Noget man måske kan undre sig over med den type spil, er at man ikke skal samle en masse. Normalt når man har den type spil, så skal man samle den ene karakter efter den anden. Eller i det mindste samle en masse andet. Sådan er det ikke i Puyo Puyo Champions.

Man har alt lukket op fra starten. Og så kan man gå i gang. Der er hele 24 karakterer i spillet. De er alle taget fra Puyo Puyo universet. Det er selvfølgelig de originale stemmer der er til dem. Så dem der kender serien vil elske denne version af spillet.

Det skal dog siges, at der ikke er den vilde forskel på hvem du vælger. Så de forskellige karakterer der er, er nok mest for fans af seriens skyld. Men når man har valgt hvem man vil spille med, er der en masse muligheder gemt i det der. Så i sidste ende er der måske en lille forskel alligevel.

Puyo Puyo Champions er stærkt vanedannende. Hvis du er er konkurrence menneske, så er det her spillet du bare må eje.

Selvom der ikke er meget nyt i spillet. Så har Puyo Puyo Champions alt fra turneringer, en online del og en masse spil imod en ven eller imod computeren. Så hvis man er fanget af spillet, kan man hurtigt bruge en masse timer på dette herlige spil.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægSkullcandy Indy – Anmeldelse
Næste indlægCyberpunk 2077 udkommer 16. april 2020
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)