Skullcandy er aktuelle med endnu et Truly Wireless bluetooth headset. Vi har tidligere anmeldt Skullcandy Push som er et tilsvarende produkt. På det tidspunkt synes min bedre halvdel at det da var et lækkert sæt, men at de var lidt store i det. Som sendt fra himlen er så Indy. Teknisk består det Truly Wireless i at der ikke er en ledning mellem de to dele af in-ear headsettet. Skullcandy Indy er i stil lidt som Apple Airpods med en del som passer ind i øret med en lille pind til at styre enheden på plads. Der er i æsken 3 forskellige størrelser af geleholdere så du kan finde den som passer dig bedst. Det sidder som forventet sikkert fast, også hvis du vælger at anvende det under træning.

Det er ligetil at få det tilsluttet. Når du tager de to dele ud af holderen og bruger din enheds Bluetooth menu til at vælge Indy som ny enhed. Det er den højre enhed som er den primære mens venstre er sekundær. Skulle du ønske kun at anvende den ene enhed, skal det være den højre. Sådan som automatikken virker skal begge fjernes fra holderen. Så bliver de parret op mod din enhed og så kan du lægge den venstre tilbage. Så snart du lægger den højre tilbage i æsken så afbrydes forbindelse automatisk. Jeg synes det er smart at jeg ikke skal tænke på at tænde og slukke.

Jeg er stadig imponeret over hvor stor en lyd det er muligt at få ud af så lille en enhed. Det giver en god lyd til musik og har ikke nogen nævneværdig forsinkelse på film og serier som jeg har streamet. Bruger du det til telefonsamtaler så er både min side klar og tydelig samtidig med at jeg kan let kan høre den anden ende. Personlig synes jeg at lyden i Indy er mere balanceret end i Push som har en mere hårdt pumpet bas. Fælles er at de er skabt til at være bekvemmelige med en lang batterilevetid. Har du specielle ønsker til lydkvaliteten så skal du gå en helt anden vej og prisklasse. Indy klarer 4 timer kontinuerlig brug og kan med 10 minutters opladning i æsken give yderligere 30 minutter spilletid. Det eneste som undrer er at Indy har micro USB mens Push har den nyere USB-C.

Skullcandy Indy er et glimrende alternativ til Apple AirPods, uanset om du har en iOS enhed eller din Android misundeligt har spejdet efter et diskret trådløs headset. Du finder det til en pris på ca. 680 kr. De isolerer mere for udefrakommende lyde end AirPods og selvom de ikke fås i hvid så kan du vælge mellem bl.a. sort, blå og mint som vist ovenfor.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægE3 2019 – EA Play
Næste indlægPuyo Puyo Champions anmeldelse
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.