EA Play har nu afholdt deres E3 2019 show og selvom der ikke blev annonceret nye spil, så ved vi nu endnu mere om hvad der er på vej fra EA og deres udviklere. Lad os dykke ned i det.

Star Wars Jedi: Fallen Order

PS4, Xbox One og PC d. 15 November, 2019.

Først på listen har vi Star Wars Jedi: Fallen Order som blev vist frem i en dejlig lang gameplay video. Udvikler Respawn Entertainment har været hårdt i gang med at lave en Star Wars oplevelse, der kommer til at byde på alt hvad man kunne ønske sig, fra et spil sat i en fjern galakse.

I gameplay videoen, har vi hovedpersonen Cal, der er i træning som Jedi. Han er på en mission der tager ham til Wookie planeten Kashyyyk, hvor han har til opgave at beskytte og befri Wookie slaverne. Med sig overalt har man en lille droid kaldet BD-1 (Buddy Droid). Her har vi også nogle velkendte ansigter fra filmene bl.a. Saw Gerrera fra Rogue One.

Hvad angår gameplay, så komme du til at bruge alle de kræfter en Jedi besidder. Force kræfter, smarte tricks med lyssværd og muligheden for at få tiden til at gå i stå. Der vil være masser af fjender såsom Stormtroopers, Scout Troopers og mange flere. Spillet er en single-player historie der tager dig med på rejse på tværs af Star Wars universet.

Apex Legends Season 2: Battle Charge

Apex Legends er ude nu til PS4, Xbox og PC. Udkommer også til mobil.

Apex Legends fra Respawn Entertainment havde en solid præsentation og her fik vi rigeligt nyt om hvad der er i vente. Sæson 2 hedder Battle Charge og den udkommer d. 2 Juli. Baseret på hvad fans af spillet har sagt og den feedback udviklerne har fået, vil der blive rettet op på nogle af de ubalancer der er i spillet, f.eks. at styrke de lidt svage våben. Der vil også komme daglige udfordringer.

Der vil også komme et helt nyt våben kaldet L-STAR. Dette våben er hævet direkte ud af Titanfall 2. L-STAR er et meget kræftfuldt våben og den vil kun kunne findes i spillets care packages. Der vil ikke være ammunition at finde, så det er med at være sparsom med det, der følger med våbnet.

Vi får også den helt nye 10th Legend kaldet Natalie “Wattson” Paquette. Hun er en engineer og det er hendes far der har udviklet arenaen man spiller i. Hun er mest egnet til brug som support og for de spillere der kender kortet.

Udover det kommer der også en Ranked Mode der byder på 6 nye rank såsom Bronze, Silver, Gold, Platinum, Diamond og top rangen Apex Predator.

Battlefield V – Nye baner og Theater of War

Battlefield V er ude nu på PS4, Xbox One og PC.

EA og DICE kunne fortælle om to nye baner der snart finder vej til Battlefield V. Der blev også teased lidt koncept billeder fra den kommende kapitel 5.

Den første bane hedder Marita. Banen byder på en lille landsby der ligger på et bjerg og er har man til opgave at beskytte beboerne mod Axis styrkerne. Her vil man komme tæt på hinanden og byder mest af alt på kampe for soldater til fods.

Den anden bane er Al Sun Dan. Her vil der udspille sig store slag og byder på kampe i brede omgivelser. Der er radiotårne, udkigsposter, og en luftbase at tage kontrol over. Der er masser af muligheder for at tage krigen med i luften eller storme afsted på landjorden.

Battlefield V byder også snart på kapitel 5, som vil sætte fokus på kampen mellem Amerika og Japan. Der vil blive tilføjet 2 nye faktioner sammen med nye baner, våben og køretøjer.

Som det sidste er Battlefield V nu tilgængelig for alle der har EA Access eller Origin Vault. Har du kun en PS4? EA Access vil være tilgængelig på alle PlayStation 4 konsoller næste måned.

FIFA 2020

PS4, Xbox One og PC d. 27 September, 2019. FIFA 2020 Legacy Edition udkommer på Nintendo Switch samme dag.

EA er klar med en forbedret fodbold-oplevelse senere på året når FIFA 2020 bliver udgivet.

Man skal nu være mere taktisk i sine angreb og chancerne for at man står i en mand-til-mand scenarie er langt mere hyppig. Spillet udkommer som altid sidst på året og på alle de platforme man kunne forestille sig.

Forudbestiller man Ultimate Edition eller Champion Edition, får man adgang til spillet 3 dage før alle andre.

Madden NFL 20

PS4, Xbox One og PC d. 2 August, 2019. Lukket beta 14 – 16 Juni.

Under EA Play fik vi et dybt indblik i Madden NFL 20 hvor vi bl.a. fik at se hvem den nye stjerne på coveret er og en diskussion om hvad der kræves af en NFL quarterback.

Det er Kansas City Chiefs quarterback Patrik Mahomes der kommer til at pryde coveret når spillet udkommer senere på året. Spillet kommer til at byde på Franchise mode, hvor du kan bygge det NFL hold op som du altid har drømt om. Der vil være optil 50 af de helt store navne, men kun i én liga af gangen.

Man har valgt at skrotte “Longshots” kampagnen til fordel for “Face of the Franchise: QB1”. I denne kampagne kan du lave din egen quarterback. Du starter ud i college football og skal så kæmpe dig helt op til at have en NFL karrierer.

Vil du gerne se og høre mere om spillet, kan du se hele segmentet med Madden NFL 20 lige her.

The Sims 4: Island Living udvidelse

PC og MAC d. 21 Juni, 2019. PS4, Xbox One d. 16 Juli, 2019.

Til aller sidst har vi The Sims 4 som får sig en helt ny udvidelse her til sommer i form af Island Living. Elsker du sol, sand og det store ocean, så er dette lige noget for dig.

Som noget helt nyt vil udvidelsen byde på omgivelser fyldt med vand og aktiviteter der kan tage dig ud i det spejlblanke vand. Du kan svømme, bruge jetski og meget mere. Vil du være ven med en delfin, så kan du også det. På stranden kan du bygge sandslotte, blive solbrændt og lave alt muligt.

Du får din helt egen ø at bo på – men, det er en vulkan ø. Faren lurer og du kan hurtig gå fra luksus til et hus fyldt med lava. Øen kræver også lidt vedligeholdelse. Med tiden kan øen tage en anden form, hvis ikke du passer godt på den og vandet rundt om.

EA Play 2019 havde ikke meget at byde på, men holdte fokus på hvad der i vente meget snart. Det var et fint show der gik lige til kødet. En god start på E3 2019.