En ny titel har ramt Nintendo 3DS. Byd stort velkommen til Radiant Historia: Perfect Chronology som er en JRPG titel.

For at vise jer hvad spillet har at byde på, deler vi hermed udgivelses traileren til spillet.

Skal der spilles Radiant Historia: Perfect Chronology i nær fremtid?

Forrige indlægGuns, Gore & Cannoli 2 rammer Steam 2. marts
Næste indlægFe er ude nu
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)