Det er nu tid til en god omgang monster ravage. Vi ser nu nærmere på Rampage Out of Control som netop er landet hos den lokale filmpusher.

Tilbage i 1986 blev spillet Rampage udgivet som et arkade spil. Det blev et stort hit, og derefter blev det udgivet til stort set alle konsoller og computere den gang. Vi skriver nu 2018 og nu får spillet sin helt egen filmatisering, eller rettere sagt en film som bygger på spillets værdier.

Kort og godt så omhandler filmen Primatologen Davis Okoye (spillet af Dwayne Johnson aka The Rock). Han er lidt af en enspænder, men han knytter meget tætte bånd med den meget specielle lyse gorilla. Gorillaen George er en meget intelligent gorilla, så de bliver hurtigt nære venner.

Men livet er jo selvfølgelig ikke fryd og gammen altid. Et eksperiment går helt galt, og George går selvfølgelig helt amok og er ikke til at styre. Men det vil vores ”lille ven” Davis sørge for at få styr på. Utroligt nok så var dette ikke det eneste eksperiment der gik galt. Der var tilfældigvis også andre skabninger der var udsat for noget af det samme, og så er scenen ligesom sat.

De vilde skabninger vi møder er selvfølgelig ikke helt små, og de er også meget svære at få nedlagt. Det er et utroligt kliche agtigt plot vi har fat i her. Men skal man tage det i forhold til spillet Rampage, så er det lige i skabet.

Filmen byder på action lige fra den starter til den slutter. Så man må sige med det samme, at filmen ikke er kedelig. Ud over det, så er effekterne i filmen jo overdrevet realistiske, og man er revet med fra start til slut.

Det som trækker i Rampage Out of Control, er uden tvivl effekterne. For selve plottet i filmen holder ikke i 2018. Man kan i hvert fald godt få følelsen af, at man har lavet denne film bare fordi man kan. Man er hellere ikke i tvivl om at dem der står bag filmen har en stor glæde af andre monster film. Man tænker med det samme King Kong møder Godzilla når man ser Rampage.

Rampage Out of Control er lige hvad titlen ligger op til. Det er en film der gør man får en vild oplevelse, og man ønsker den aldrig slutter. Vil du have et action brag, så gør dig den tjeneste at se Rampage Out of Control.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægLenovo lancerer nye Android-tablets til hele familien
Næste indlægSpace Hulk: Tactics udkommer 9. oktober
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
rampage-out-of-control-anmeldelseRampage Out of Control er lige hvad titlen ligger op til. Det er en film der gør man får en vild oplevelse, og man ønsker den aldrig slutter. Vil du have et action brag, så gør dig den tjeneste at se Rampage Out of Control.