Lenovo gør klar til lancering af fem nye Android-tablets, som er skabt til underholdning og arbejde for alle familiens medlemmer. Modellerne der lanceres, er Lenovo Tab E7, Lenovo Tab E8, Lenovo Tab E10, Lenovo Tab M10 samt premiummodellen Lenovo Tab P10. Fælles for dem alle er, at de er tynde, lette og robuste og alle udstyrede med seneste teknologi.

De nye tablets fra Lenovo opfylder de fleste familiers behov, og de kan anvendes til at streame serier og film, gaming, surfing på nettet, skoleopgaver eller sågar på jobbet. Den nye generation af tablet lanceres til priser, hvor de fleste kan være med. Samtidig er de delevenlige og kommer med indhold udviklet specifikt til børn, ligesom de kan personaliseres og dermed anvendes af flere brugere. Endelig er ydeevnen i top i hele serien, hvilket gør dem til et oplagt køb.

Lenovo Tab E7, Lenovo Tab E8 og Lenovo Tab E10: Fleksible tablets i alle prisklasser

Med Lenovos nye E-serie-tablets kan der nu vælges imellem en række tablets, som imødekommer de fleste budgetter og behov.

Lenovo Tab E7 er en elegant og slank tablet, som er skabt til at give brugeren mest værdi for pengene. Den er udstyret med med Android Oreo Go Edition, hvilket betyder at apps fylder mindre, at der er mere hukommelse i skyen og en optimeret ydelse. Med det lette og kompakte design kan den medbringes overalt, og den har strømkapacitet til fem timers videoafspilning på én opladning.

Til sammenhænge, hvor flere skal bruge samme tablet, udmærker Lenovo Tab E8 sig med multibruger-funktionen, der tillader opsætning af flere brugerprofiler, grænseflader og lagringsmuligheder. Lenovo Tab E8 giver en fordybende visuel og lydmæssig oplevelse takket være dens 8-tommer HD-skærm, som skaber levende billeder og film, mens højttaleren med Dolby Atmos leverer lyd i virkelig høj kvalitet. Tab E8 er skabt til at være på farten med dens lette vægt og tykkelse på kun 8,9 mm samt en vægt på blot 320 g. og 10 timers batteritid.

Lenovo Tab E10 er skabt til at give en fantastisk audiovisuel oplevelse. Den kraftfulde og tynde tablet er udstyret med to højttalere med Dolby Atmos og en 10-tommer HD-skærm samt den hurtige Qualcomm Snapdragon 210-processor. Både Lenovo Tab E8 og Lenovo Tab E10 er udstyret med 5MP bagsidekameraer med autofokus og 2MP frontkameraer med fast objektiv.

Lenovo Tab M10: Den perfekte familietablet til alle generationer

Den moderne, trådløse familie som bruger tablets uafbrudt derhjemme og på farten, har brug for en optimal og delevenlig underholdningsenhed, hvilket er filosofien bag Lenovo Tab M10. Den er let, alsidig og ideel til surfing på nettet, til at underholde børnene eller på arbejdet. Det takket være den kraftfulde Qualcomm Snapdragon Octa-Core 1.8GHz processor, en enestående 10.1-tommer Full HD-skærm og Dolby Atmos-lydformat.

Udover dens tynde og lette størrelse byder den elegante Lenovo M10 på mange multimediefunktioner, heriblandt to fronthøjttalere. Der kan tilføjes den valgfrie Kid’s Pack for slidstærk beskyttelse gennem et stødsikkert cover samt en børnevenlig indstilling, som har de nyeste funktioner og skræddersyet indhold til børn.

Lenovo Tab P10: Den personlige tablet

For dem der har et stort multimedieforbrug, er den ultra-lækre Lenovo Tab P10 det oplagte valg. Lenovos Rolls-Royce af en Android-tablet revolutionerer ideen om en tablet med sit iøjnefaldende dobbeltglasdesign (Aurora-glas der modvirker ridser), en komplet metalramme og afrundede kanter i et ultratyndt og let design (7 mm tyk og en vægt på blot 440 g.)

Men det er i især, når det kommer til underholdningsmuligheder, at Lenovo Tab P10 skinner igennem med fire indbyggede højttalere med Dolby Atmos, der giver en usædvanlig god lydoplevelse. Lenovo Tab P10 er udstyret med et 8MP bagkamera med autofokus og blitz samt et 5MP frontkamera med fast objektiv.

Lenovo Tab P10 er i en liga for sig. Den er udstyret med en ultrahurtig fingeraftrykslæser. Så snart der er oprettet en bruger, skal der blot placeres en finger på fingeraftryks-scanneren for at logge ind og få adgang til brugerens egen personlige tabletoplevelse – med selvvalgt baggrund, indstillinger, applikationer og personlige filer – alt sammen lagret separat fra forældrene, søskende eller andre brugere.

Hvad enten du har brug for en tablet, der er ideel til en livsstil på farten, delevenlig, på arbejdet, til børn eller til at levere den ekstraordinære audiovisuelle oplevelse, så har Lenovo en tablet, som matcher de behov.

Priser og tilgængelighed i Danmark:

  • Lenovo Tab E7 fås til en forventet vejledende udsalgspris på 599,- kr. Den forventes at være tilgængelig i fjerde kvartal.
  • Lenovo Tab E8 fås til en forventet vejledende udsalgspris på 999,- kr. Den forventes at være tilgængelig i fjerde kvartal.  
  • Lenovo Tab E10 fås til en forventet vejledende udsalgspris på 1.099,- kr. Den forventes at være tilgængelig i fjerde kvartal. 
  • Lenovo Tab M10 fås til en forventet vejledende udsalgspris på 1.499,- kr. Den forventes at være tilgængelig i fjerde kvartal.  
  • Lenovo Tab P10 fås til en forventet vejledende udsalgspris på 2.299,- kr. Den forventes at være tilgængelig i fjerde kvartal.