rasmusklump

Der er nok ikke mange som ikke kender og elsker Rasmus Klump. Det er nu 60 år siden at Rasmus første gang så dagens lys i en stribe. Helt præcist d. 17. november 1951. Nu kommer han så i nye friske digitale udgaver.

Det er Nordisk Film som nu træder frem i rampelyset som spiludgiver og giver den pandekage elskende bjørn mere liv. Rasmus Klump debuterer i den digitale verden med 3 nye spil til pc, PS3 (minis), PSP (minis), iPad og iPhone. Som i TV-serien er det Jesper Klein som lægger stemme til. Spillene bliver tilgængelige i begyndelsen af august og der findes selvfølgelig en Rasmus Klump hjemmeside.

Rasmus Klump – Den store Labyrint
Rasmus Klump og hans venner er taget på eventyr i muldvarpernes underjordiske gange. Vennerne er forsvundet i de labyrintiske gange, og du styrer Rasmus, som må af sted for at finde dem igen. Undervejs skal du også finde forskellige ting, som er blevet væk i gangene. Spillet består af i alt 27 forskellige labyrinter, som bliver gradvis større og sværere, så der er mange timers sjov underholdning til hele familien.

Rasmus Klump i Pingonesien

Rasmus Klump og hans venner er på vej sydpå til Pingonesien på det gode skib Mary. De skal besøge Pingos bedstemor, som har fødselsdag. På vej til festen skal Rasmus, Pingo og Skæg indsamle balloner i bestemte farver, mens Pelle skal samle alle de andre ting, der skal bruges til festen. Som spiller styrer du både Rasmus og alle vennerne, så der er nok at se til, og med 27 baner i alt er der mange timers sjov underholdning til hele familien.

Rasmus Klump – Redder Kyllingerne

Rasmus Klump og vennerne hjælper til på bondegården. Efter en lang dag skal alle i seng og sove. Men de små kyllinger vil ikke i seng, så Rasmus må i gang med at fange dem. I spillet styrer du Rasmus, som har 4 platforme, han kan fange kyllingerne på og få dem lagt i seng. Spillet består af 27 baner, som bliver gradvis sværere, så der er mange timers sjov underholdning til hele familien