Der er efterhånden mange meninger omkring controllere og hvilke der er bedst. Vi har fået muligheden for at teste Razer’s Wolverine, som meget gerne vil tage kampen op med Xbox’s egen elite controller. Det er ikke første gang at Razer går ind på mod-controller markedet. De har haft et par forsøg før dette, så vi var spændte på om de kunne løfte opgaven fra tidligere eksemplarer.

Razer har som i vanlig stil, ret godt styr på det med indpakningen og man kan ikke andet end at blive imponeret. Controlleren er lækkert pakket ind og det hele er enkelt og i et virkelig godt finish. I pakken følger der et kabel, en brugervejledning med samt controlleren selvfølgelig. Det skal lige siges at hvis man er typen hvor en trådløs controller er et must. Så er det nok ikke Razer Wolverine Tournament Edition man skal kigge efter. Ligesom forgængeren Razer Wildcat, så er der ikke et indbygget batteri. Så controlleren skal være kablet til Xbox’en eller PC’en, for at kunne virke. Vi var ikke tynget af at det er med kabel, men skal man sammenligne med konkurrenterne, så er det nok lidt et skridt ned af bedømmelses stigen.

Når man sidder med Razer Wolverine TE, så er det første man bemærker at controlleren er virkelig let. Det har selvfølgelig lidt at gøre med, som før nævnt, at der ikke er noget batteri i controlleren. Vi kan så konstatere at det bestemt ikke går ud over kvaliteten af produktet. Fordi man kan også mærke at det er et kvalitetsprodukt, hvor materialerne er gode og solide. En lækker detalje er, at der i vanlig Razer stil, er LED belysning i alverdens farver på controlleren.

Inden man sætter sig til at spille med Razer Wolverine TE, vil vi anbefale at hente den App på både PC og Xbox, hvor man selv kan definere sine knapper på controlleren, samt indstille lyset derpå. Når man har indstillet dette, så mærker man straks, at hvis man er vant til mod-controllere, så er knapperne en smule anderledes på Razer Wolverine TE. Ligesom forgængere Razer Wildcat, så har knapper A,B,X & Y samt D-paddet en anden respons. Den giver lige som et museklik som man kender på PC. Om man er til det eller ej, er op til den enkelte.

Da vi testede Razer Wolverine TE var det på Xbox One X og satte den op imod Xbox One Elite Controller. Vi må sige at der er lidt forskel i både følsomheden på Thumbsticks samt responsens på knapperne.

Vi har haft dem begge i en hel del kampe i PUBG, APEX, Battlefield V,Call of Duty BO4 og en omgang Mortal Kombat. Vi kan konkludere, at selvom man kan indstille responstid og følsomhed på Razer Wolverine TE, så blev favoritten Xbox One Elite controlleren. Vi fik aldrig helt det sammen feel og nøjagtighed i spillene med Razer Wolverine TE. Det blev også lidt en irritation at hvis hunden kom til at ligge sig på ledningen, så mistede man forbindelsen, samt at vi havde lidt problemer med at den ikke helt altid registrerede, når vi trykkede på A, B, X & Y. det kostede lidt på vores chicken dinners i PUBG.

Ligesom de andre mod-controllers, så har Razer Wolverine TE, et hav af forskellige knapper som kan modificeres. Vi ved ikke helt hvad Razer havde tænkt sig, da de satte to små knapper mellem LT og RT på controlleren. Man skal have nogle enten meget abnormt lange fingre for at kunne når dem i kampens hede, eller have en motorik som vi desværre ikke var i besiddelse af. Efter en god portion gaming, måtte vi konstatere, at vi brugte dem slet ikke, da de ikke er så nemt tilgængelige.

Til gengæld så sidder der to knapper ved hver ringefinger på undersiden, og disse gjorde sig ganske nyttige. Man kan også som på de fleste andre mod-controllere, forkorte vandringen på RT & LT. I FPS spil giver det ret så god mening. Skal dog siges at i PUBG havde man lidt svært ved at få køretøjerne til at nå op i fart, og i Battlefield kunne man ikke sigte med Sniper Rifles, hvis man havde forkortet vandringen.

Skal man kigge lidt på pris kontra de konkurrenter som Razer Wolverine TE har, så syntes vi ikke helt det modsvarer, hvad man får hos konkurrenterne. Der er ingen tvivl om at Razer har lavet et rigtig fint produkt, til en præ-teenager som første gang skal prøver kræfter med en mod-controller. Men tager man så prisen i betragtning af dette, så er det en lidt dyr løsning, når den ikke er trådløs.

Razer Wolverine TE er virkelig flot og kvalitetsbygget controller, men den kommer desværre ikke helt på højde med konkurrenter som Xbox Elite controller og SCUF.

Konklusion:

Der er ingen tvivl om at Razer er ved at være der i forhold til en mod-controller til både PC og Xbox. Men helt i mål når de desværre ikke denne gang. Kvaliteten er der. Tankerne er der. Funktionaliteten er der næsten, men vi syntes den mangler det sidste finish. Det bliver 4 ud af 5 stjerner herfra.