Velkommen til OASIS! Ready Player One har nu fået sin første trailer og det bliver en brag af en film. Vist frem på San Diego Comic-Con og af selveste Steven Spielberg, ligges der op til til et retro eventyr ikke set magen til før.

Ready Player One finder sted i den nære fremtid og vi kommer til at følge den unge teenager Wade Watts, der ofte nyder at fosvinde ind i en virtuel verden kaldet OASIS. En verden der er paradis for enhver der ønsker et alternativ liv fyldt med film, spil og popkultur referencer. Da skaberen af OASIS dør, vil han forære sin formue væk som præmie i en stor skattejagt. Sammen med andre gamere på tværs af kloden, går kampen nu mod at finde skatten, bekæmpe magtfulde selskaber og nedlægge fjender der står i vejen.

I filmen finder vi bla. Tye Sheridan, Olivia Cook, Mark Rylance, Simon Pegg og Ben Mendelsohn. Det er Warner Bros. Pictures, Village Roadshow Pictures og DreamWorks Pictures der står bag produktionen af Ready Player One og med Steven Spielberg som instruktør. Filmen er baseret på novellen af samme navn, skrevet af Ernest Cline.

Ready Player One kommer i biografen  d. 30 Marts, 2018